Azokat a anyukákat kérdezném, akiknek a párja kevés időt tud csak a családjára fordítani, hogy bírjátok?
Nem akarlak megbántani, vagy megsérteni:
Az én párom hétfőtől-szombatig messzi van. De még 200 km-ről is képes hazavezetni, hogy láson engem és 4 hónaposát. Nincs az a munka vagy túlóra vagy fusi amiért kihagyna egy kis lehetőséget, hogy velünk legyen. Pedig az ő munkája is olyan, ha nem dolgozik nincs pénz. Szóval biztos, hogy a párodnak nem csak jó kifogás a munka? Nem hszem, hogy 7 napból hetet kell dolgoznia, és nincs szüksége szabadnapra. Ezt az életvitelt ugysem fogja sokáig bírni, ki fog égni, és le fog robbanni. Szerintem innkább egy normális jól fizető munkát kéne keresnie, mint többféle szarulfizetőt!
Esetleg te nem tudnál dolgozni?
Akkor a férjednek kevesebbet kellene, és máris együtt lehetne a család.
Tudom, sokáig akarsz a gyerekeddel lenni, és még kicsinek tartod, de valamit valamiért.
Sajnos mindent nem lehet egyszerre.
Vagy ő dolgozik sokat, vagy mindketten kevesebbet, ha ennyire kell a pénz.
Egy közel másfél éves gyerek mellett már lehet munkát vállalni.
Kérdező, ne haragudj már, de nem ég a pofádról a bőr??
A férjed egyfolyában dolgozik, látástól vakulásig, a leírtak alapján simán 12-14 órát, és csak aludni van ideje mert KELL A PÉNZ.
Ezzel szemben a gyermeketek már majdnem 1,5 éves, te is visszamehetnél dolgozni, és rögtön lenne időtök egymásra. De nem, te tőle várod el, hogy dolgozza ki a belét, ne is aludjon, és utána még programot szervezzen nektek, mert te lusta vagy dolgozni és beletenni a családi kasszába.
"Ő ezt a kevesebbet a házimunkája és a gyerek melletti feladatok elvégzésével egészíti ki - sokkal többre."
Te most ugye viccelsz, hogy az "sokkal több", hogy az anyuka otthon elvégez napi 1-1,5 óra házimunkát? Ugye viccelsz, mondd kérlek, hogy igen...
Tudod te mennyire fárasztó?
1,5 óra?
Èn is itthon vagyok a gyerekemmel, egy másfèl èves egèsz nap jön-megy pakol.
Folyamatosan pakolni kell utána, főzni, mosni, mosogatni, vasalni.
Plusz a gyerkkel foglalkozni, mikor egy sima főzès 2 óra lesz mert a gyerek után mindig menni kell, vagy mert èppen a szeparációs korszakát èli?!
Van olyan fárasztó mint a munka, nekem ezt a fèrjem mondta mikor egy teljes napra itthon hagytam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!