Hölgyek! Mit kaptatok nőnapra?
Egy szál virág a kollégáktól, itthon semmi!
Nem olyan nap ez előtem szólónak: de jólesik, csak egy szem cukor, ha másra nem futja!
Mindegy!
Tegnap, nőnapon, nem tudom, milyen indíttatásból, az egyik tévécsatornán a spontán vetélésről volt szó. A meghívott egy férfivendég volt mint meghívott szakértő.
Ezt követően a férfi műsorvezető méltatlankodott, miért nincs férfinap is. Persze, a női műsorvezető párja replikázott: mert egy évben 364-szer az van, és legalább ezt az egyet hagyják már meg nekünk.
Azután este olvasom a hírt, hogy a "Zsanett-ügyben" többéves hercehurca után, amelyben egy nő próbálta bizonyítani, hogy 4 ember megerőszakolta, megszületett I. fokon a döntés: az erőszak feltételezhetően nem történt meg, nincs rá kellő bizonyíték.
Ez az egész annyira gáz, hogy nem is mondok semmit.
Tegnap semmit sem kaptam,pedig sose felejtette el a férjem,de valószinü azért,mert 9kor jött meg a munkából hulla fáradtan.ezért nem is esett rosszul.de ma reggel már felköszöntött,és mondta hogy ne haragudjak,ma vesz nekem valamit:D
(Zsoka)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:28!
Lehet, hogy ezt hangoztatni szoktad, hogy utálod az ilyen ünnepeket, s ezért nem köszöntöttek, tapintatból.
En sem kaptam semmit, bar en nagyon orultem volna egy szal viragnak. Se apam, se a baratom nem koszontott fel :(
Szerintem a nonap es az anyak napja szep unnepek es legalabb egy szal viragot, vagy egy szelet csokit illene adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!