A páromtól egy primulát( nagyon szeretem), édesapámtól egy vörös rózsát, 1 sms-t a sógoromtól. :)
2010. márc. 8. 21:08
12/87 anonim válasza:
Öcsémtől Milkát, fiúosztálytársaim nagyon aranyosak voltak, minden lány kapott csokit :)
Barátommal nem egy településen élünk, de nagyon jol esett a "Boldog Nőnapot Szerelmem!" sms-e. Többet ért, mint ha kaptam volna csokit vagy rózsát. :)
17/L
2010. márc. 8. 21:09
13/87 anonim válasza:
Engem a férjem vacsorával, és egy csokor rózsával fogadott. Azután elkapott a nappali szőnyegén. Most ájultan alszik, nekem meg még mindig remeg a lábam...
2010. márc. 8. 21:09
14/87 anonim válasza:
Nálunk nem divat megtartani,nem is tartok igényt rá :) olyan sablonos szerintem ez is,mint a valantájndéj,sokkal többet jelent számomra,hogy mindig megkapom amit szeretnék,mindegy milyen nap van.Kötelességből nem kell..
2010. márc. 8. 21:10
15/87 anonim válasza:
Egy szál vörös rózsát a barátomtól:)
17L
2010. márc. 8. 21:11
16/87 A kérdező kommentje:
Páromtól 1 szál vörös rózsát,és egy doboz bonbont.Apukájától 1szál szegfűt,mamuszt,és varrós tű készletet(mostanában mindig van valami amit varrnom kell),sógitól 1kaktuszt,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!