Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kaptatok valamit Nőnapra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem az ajándék a lényeg, de legalább egy "Boldog Nőnap" jól esett volna! Ez igazán nem kerül semmibe, de sokat jelent! Vagy csak én gondolom így?2011. márc. 8. 15:31
2/32 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel:S nem kaptam semmit de még a barátom se mondott annyit se h boldogat...
3/32 anonim válasza:
én kaptam az egyik diákomtól egy nagy csokor virágot :D
24/l
4/32 anonim válasza:
Én egy masszív gombás fertőzést és egy tubus Canesten kombit.
5/32 anonim válasza:
Kinek mit jelent a nőnap. Számomra ostoba feminista hülyeség. Tényleg azt szeretnéd, ha azért ünnepelnénk, hogy képes voltál puncival születni? Ez rád nézve lesajnáló...
7/32 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:38
Szerintem a nőnapban azért van, hogy kimutassák a nők felé azt a bizonyos megbecsülést, amit megérdemelnek cserébe azért, hogy annyit szenvednek, meg gyereket nevelnek, meg stb.
8/32 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi, aranyos vagy! :)
Nem, nem azért szeretném, hogy ünnepeljenek, mert puncival születtem! Hanem, mert jólesne. Gondolom, neked is vannak olyan dolgok amik jólesnének, ez csupán figyelmesség lenne, nem pedig "ünnepeltetni" szeretném magam! :)
2011. márc. 8. 15:45
9/32 anonim válasza:
En pl. biztos kapok majd viragot a paromtol este, mert altalaban minden alkalomra kapok. De nem is tudom, ma valahogy jobban esett volna egy BoldoG Nonapot reggel ebredes utan, munka elott..meg azota se semmi.
10/32 anonim válasza:
Egyik osztálytársamtól virágot másiktól meg csokit. :D Nagyon rendesek minden lánynak adtak (4en vagyunk lányok :D). Meg apumtól csokit. 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!