Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kaptatok valamit Nőnapra?
Szívemből szóltál! Mostanság már minden sok, amit kér egy nő!
Nem az a baj hogy kér a nő,hanem az a baj hogy egy kettő túl sokat kér és gondol magáról!
Ezzel van itt a baj!
Ők akartak egyenjuguságot,hát itt van megkaptátok!!!
Ugye ugye,nem is olyan könnye a férfi szerepet egy nőnek betőlteni?
16:04
Nem kötelező gyereket szülni. Úgy adjátok elő,mintha erre valaki kötelezne titeket. Hát nem. Ha már egyszer úgy döntötök,hogy szültök,akkor vállaljátok a vele járó viszontagságokat, és tűrjétek el. Nem csoda,hogy ti vagytok a "gyengébbik nem"nek titulálva. Mert sírtok,ahelyett,hogy összeszorítanátok a fogatokat,és elviselnétek,amit Isten rátok rótt. Hát ennyi.
Mellesleg,elmondjam,mit csinál az én nevelőanyám itthon? Ha szabadnapos,akkor SEMMIT. Ha apu dolgozik,akkor is még NEKÜNK kell szólni neki délután 1-2 körül,hogy most már álljon neki kaját csinálni,mert éhes mindenki. Ha apu itthon van,és nevelőanyám is,akkor is apu intéz MINDENT. Ő meg csak szépen el TVzget,vagy éppen a barátnőivel járkál ide-oda...
És aputól egy k*rva szót nem hallok,hogy milyen nehéz lenne az élete,hogy ő csinál itthon mindent. Ő főz,mos,takarít,ő tanul öcsémmel,és e mellett még dolgozik is 0-24be. Szóval ennyit arról,hogy mi nem lennénk erre képesek.
El vagy szállva magadtól. :)
16:40
Rossz példát láttál, ami beléd rögzült, ez a baj.
16:43
És itt látszik,mennyire el vagytok magatoktól szállva. :) 16:04-hez egy rossz szót nem szóltál,mikor lehordta egyetlen férfitípus miatt az egész nemünket. Ő is csak egy rossz példát látott,ami belé rögzült. Az nem volt gond,mi? :) De ha a mélyen tisztelt női nemre általánosít valaki,akkor azt rögtön támadjátok. :)
(Egyébként nem rögzült belém,tudom,hogy vannak normális,kiegyensúlyozott nők is,ezt csak azért meséltem el,hogy lássátok,azért a ti nemetek sem 1 szent.)
16:59
16:04-es éppen ezt az igét terjeszti,hogy a ti nemetek csodálatra méltó,egy angyal,akik erejükön felül teljesítenek állandóan,és ez bizony egyedülálló,és különbenis,az összes pasi ugyanaz,semmit nem csinál,csak iszik,és a farkát veri egész nap.
Egyébként semmi bajom a nőkkel,tisztelem őket,de az ilyen feminista gyökerek,mint 16:04-es rendesen ki tudnak akasztani. :)
kaptam:)
öcsémtől még múlthét pénteken egy doboz bon-bont (ritkán találkozunk)
reggel a közvetlen kollégáktól egy szál tulipánt
délután a főnökségtől egy edényt és egy csokit
és több férfikolléga is hozott doboz csokikat,azt szétosztottuk:)
párom reggel irt boldog nőnapos sms-t,és az előbb is,hogy sajnálja h ma nincs tali,de most van fontosabb és sürgősebb dolga,holnap pótoljuk:)
de hétvégén kaptam 2x is csokit tőle csak úgy,meg elég sokszor,ugyhogy nem az fog meghatni hogy pont ma nem...neki minden nap NŐ vagyok...A NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!