Hölgyek! Mit kaptatok nőnapra?
Figyelt kérdés
Kitől mit?2010. márc. 8. 20:59
1/87 anonim válasza:
Apukámtól, keresztapámtól, tesómtól virágot. A férjemtől még nem tudom, még most fog hazaérni.
Te mit?
3/87 anonim válasza:
Osztálytársamtól egy szál szegfűt :/
Barátomtól egy tábla Milkát, amit előbb evett meg -.- :D
L I L L A
5/87 anonim válasza:
komolyan mondom ez volt a legrosszabb az eddigiek közül!:S:(
annyira szomorú vagyok!ő inkább a haverjaival lóg éjszakánként kártyapartizni ez megy két napja de volt hogy egyedül aludtam el egy héten keresztül :(
egyedül mentem el normafához végigsétáltam az erzsébet lelátóig és onnan vissza.
a természet nyugtat.
6/87 anonim válasza:
bátyussomtól vírág, nagy báttyámtól csokit, apum:csokit, papám:csokit!
jöhett a hízás!! :D :D
8/87 anonim válasza:
"Csak" a legjobb barátomtól egy köszöntést,de nagyon jól esett.:) 18/L
9/87 anonim válasza:
én sem kaptam semmit, pedig van pár férfi a családban... 18 éves leszek és a párommal 4 éve együtt vagyunk , kérdeztem h miért nem kapok semmit nőnapra... erre az a válasza ,h még nem vagyok nő ezért semmit, erre kérdezem én , amikor ugy mond megfektet akkor elég nő vagyok neki , de ha esetleg ilyen alkalom van akkor még gyerek... Hát komolyan megmondom , neki h egy szemét pedofil ,h egy gyereket d*g... Komolyan kivagyok az ilyen beszólásoktol...
10/87 anonim válasza:
a szokásos naplementét a szemem alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!