Hölgyek! Mit kaptatok nőnapra?
Figyelt kérdés
Kitől mit?2010. márc. 8. 20:59
51/87 anonim válasza:
Hát én semmit:( Még a múlt héten vettem magamnak nőnapra egy pólót az vigasztal. Párom holnap vesz valamit, apósom, aki mellettünk lakik azt se mondta, bá, ahogy a saját apám se.
52/87 anonim válasza:
apumtól nagyon szép rózsát, fiú osztálytársaimtól meg egy kiscsokit és egy bogaras nyakláncot xP
53/87 anonim válasza:
Én csak apumtól kaptam egy nagyon szép fából készült cica szobrot:) nagyon aranyos:) Tesóm sajna nem köszöntött fel (bár mondjuk messze van tőlem, de azért msn-n írhatott volna:S) mindegy, én beérem ennyivel is:) 17/L
54/87 anonim válasza:
aputól tulipánt még tegnap előtt(mert csak hétvégente találkozunk) a szerelmemtől egy szál vörös rózsát. (anyának is hozott egy fehéret meg egy boci csokit is - én fogyózok, így én nem kaptam :D) ja és unokatesómtól egy virtuális virágos képeslapot :)
22L
55/87 anonim válasza:
Apumtól és bátyámtól egy-egy doboz bonbont, páromtól egy tábla milka csokit, holnap még kapok virágot, sajnos ma nem tudta elhozni, a főnököm férjétől egy szál szegfűt, kollégámtól pedig egy szál liliomot. Külföldön tartózkodó exemtől egy köszöntő üzenetet (ha hazaér kapok tőle gumicukrot)egy kedves ismerőstől két puszit és egy közsöntést, meg elvétve néhány embertől egy egy szóbeli köszöntést.
56/87 anonim válasza:
Párom felhívott du., és felköszöntött, meg ígért vmit hétvégére. :D
Édesapámtól pedig egy szál virágot.
De annyira jó, mert nem is foglalkoztam vele, azt se tudtam, h nőnap van. :D
23L
57/87 anonim válasza:
Aputól mozijegyet az Alice Csodaországban-ra Imax 3D-ben. :)
Mástól semmit.
15/l
58/87 anonim válasza:
Én csokit kaptam a férjemtől (helyesebben szólva bonbont), mert a virágokért nem nagyon vagyok oda. :-)
59/87 anonim válasza:
Ja még azért is lepontoztak mert szóvá mertem tenni. Hát kedves moderátorok boldog nőnapot kívánok!!!!!!!!
60/87 anonim válasza:
Mit kaptam nőnapra! Lepontozást!Nagyon szépen köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!