A férjem távol van tőlem,ő felhívott és felköszöntött. Viszont hiányzott édesapám virága, aki minden évben felköszöntött, csak most hónapok óta kórházban fekszik.
2010. márc. 8. 21:31
32/87 anonim válasza:
Semmit!
Jelenleg külföldön vagyok és Skypeon köszöntöttel fel:(
2010. márc. 8. 21:33
33/87 anonim válasza:
Apukámtól egy pici cserepes virágot, barátomtól pedig egy szál rózsát és a kedvenc édességemet,KinderBuenot! :)
L/17
2010. márc. 8. 21:34
34/87 anonim válasza:
Paromtol:semmit,aputol:semmit,baratoktol:semmit,sogoroktol:semmit.Szoban sem koszontottek fel.
2010. márc. 8. 21:37
35/87 anonim válasza:
Tesóktól sms (elég messze vannak), Aputól telefonos jókívánság, kollégáktól virág és csoki, páromtól kókuszos finomság ami reklámnak számítana, de egyébként Raffaello :D
2010. márc. 8. 21:39
36/87 anonim válasza:
Sajnos párom külföldön van így tőle semmit!!:)Apukám felköszöntött és ami e legcsodálatosabb volt,egy idős úr a Sétáló utcán a hölgyeknek gyönyörű tulipánt osztogatott!!
A barátoktól e-mailban verseket és képeslapokat köszöntőket!
Nem kall drága ajándék ...egy gesztus vagy egy mosoly NEKEM ennyi is elég!
Köszönöm:)
2010. márc. 8. 21:41
37/87 anonim válasza:
:) nem ez hanem :(:( ez akart lenni!!!!!
2010. márc. 8. 21:44
38/87 anonim válasza:
Semmit nem kaptam, legalábbis személyesen semmit:( Sajnos messze vagyunk egymástól, így egy virtuális képeslapot kaptam...Hétvégén találkozunk, remélem bepótoljuk...
szóban vagy sms-ben többen is köszöntöttek...
2010. márc. 8. 21:52
39/87 anonim válasza:
*marmint a talalkozast...:) semmi nagy dologra nem vagyom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!