Hölgyek! Mit kaptatok nőnapra?
Figyelt kérdés
Kitől mit?2010. márc. 8. 20:59
41/87 anonim válasza:
semmit.messze van,és köszöntött.de a férfi ismerősök is elfelejtették.....de ami fáj,tegnap volt a szülinapom és arra se köszöntöttek fel....olyanok meg igen,akitől nem is hittem volna.
42/87 anonim válasza:
Na engem meg jól lepontoztak pedig még a kutyákat sem költöttem fel.Köszönöm!!!!
45/87 anonim válasza:
én meg azt nem értem, ha mindenki normálisan válaszol, miért kell őket lepontozni. nem mintha számítana, de mégis.
46/87 anonim válasza:
a lepontozást én is köszi:)
Egyébként Boldog nőnapot:D
47/87 anonim válasza:
Mivel a férjem vidéken dolgozik, egy virtuális képeslapot kaptam, és egy nagyon szép sms-est. Apukám az égből köszönt biztos.:(:)
48/87 anonim válasza:
apumtól egy nagy tábla csokit, páromtól egy nagggy puszit és egy "Boldog nőnapot!" -ot (sajnos nem álunk jól anyagilag,de ennek is nagyon örültem) - szerintem a szándék a fontos :)
49/87 anonim válasza:
A férjemtől kaptam "Tea Cakes milk chocolate"-t(ez a kedvencem.
Mellé kaptam amit régóta kerestem,egy nagy pöttyös bögrét!!
50/87 anonim válasza:
Nem kaptam semmit, eddigi életem során, még annyit sem hogy boldog nőnapot. A munkahelyemen mindenki más kapott a srácoktól, én valahogy kimaradtam mintha nem is léteznék. Hát nem nagyon értem, de mindegy is. Utálom az ilyen mű ünnepeket meg a virágokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!