Büdös emberek. Volt már dolgod velük? Ki volt? Családtag, osztálytárs, munkatárs? Hogyan rendezted le?
Ez igaz, hogy mindenhol van egy büdös ember.
Általános iskolában kettő is volt, az egyik az osztálytársnőm. Az egész családjuk büdös és igénytelen. A szülei alkoholisták, egy szobában, egy ágyban aludt az egész család. A fürdőszobát belepte a pókháló, nem használták egyáltalán. A csaj még most is ugyanolyan igénytelen, évek óta ugyanabban a ruhában jár, pedig én több zsáknyi szép ruhát ajándékoztam neki, mégsem hordja. Két éve férjhez ment egy hasonlóan igényes pasihoz, és van egy kislányuk, akit nagyon sajnálok, mert őt sem fürdetik soha :(
A másik egy kövér lány volt, róla tudtam, hogy minden nap fürdött, mégis volt szaga...
Gimiben egy srác volt nagyon büdös, növesztette a haját, nem mosta, egy zsíros csomó volt. A teremben egész nap elviselhetetlen bűz terjengett, a tanárok is kifordultak... Állandóan szellőztetni kellett, télen is. Persze mindenki meg volt fázva :) Ez a srác is nagyon szeretett mindenkivel közelebbi kapcsolatot kialakítani, mindenki menekült tőle.
És a jelen:
Apám is nagyon igénytelen, nem fürdik, fogkeféje már 20 éve nincs, a mosdó szélén tartja a fésűjét, amire rá van rakodva a zsír... Mindig mondom neki, hogy mossa el mert undorító, nem hajlandó semmit csinálni, csak sértődötten félrenéz. Nem lehet neki mondani...
Anyósomék is nagyon büdösek, ők a cigi miatt. Bent a lakásban szívják a cigit, az asztalnál, amikor ott vagyunk, az arcunkba fújják a füstöt. Az egész lakás bűzlik, és ők is :S
Nekem nagyon kicsi szaglásom van, az emberi bűzöket nem érzem, úgyhogy ilyenkor örülök neki :)
viszont ezzel a probléma is az, ha netán én bűzlenék, azt sem veszem észre, úgyhogy én meg szoktam mondani a barátaimnak, hogy szóljanak ha esetleg szaglanék :) mert nem érzem.
Szinte axiómaszerű, hogy: minden munkahelyen van egy büdös ember. (Ha nincs, nem árt gyanakodni, nem esetleg te vagy-e az.)
A melóhelyemen kettő is van. Egy idősebb pasi, akinek az illatfelhőjét a liftben is lehet érezni, ha már kiszállt belőle. Szerencsére nem közvetlen kolléga.
És van egy fiatal is, szódásszemüvegű, zsíros hajú, fiatalabb pasas, szintén izzadságszagú. Ő sem közvetlen kolléga.
Gimiben egy tanárom volt igen büdös, utána mindig szellőztetni kellett, ha órát tartott.
Egy dohányos tanárnőnek a szája volt meglehetősen büdös.
Egyetemen volt egy csoporttársam, akit (szegényt) magamban csak Büdös Balázsnak hívtam: szintén cigiszaggal kevert szájszaga volt, elég kellemetlen.
Szerencsére egyik szitu sem (volt) olyan, hogy közvetlen közelemben lenne az illető, így nem kellett lerendezni.
Most még eszembe jutott, volt egy pasim is, ő mondjuk nem volt büdös, de sokat fingott -- az viszont igen büdös volt. (Nem is volt sokáig a pasim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!