Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Büdös emberek. Volt már...

Büdös emberek. Volt már dolgod velük? Ki volt? Családtag, osztálytárs, munkatárs? Hogyan rendezted le?

Figyelt kérdés
Nekem szinte "mindenhol" akad egy. Még ez idáig nem sikerült ezt a problémát megoldani.
2010. márc. 8. 19:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
91%
Fúúú...az egyik osztálytársam nagyon büdös. Úgy vettem észre,hogy a tanárok is kezdik elkerülni :D ilyen büdös rohadtkolbász szagú, de ritka büdös :S :D
2010. márc. 8. 20:14
 12/68 anonim ***** válasza:
89%
Nekem tavaly volt egy osztálytársam, aki heti háromszor fürdött, és egy hétig ugyanaz a ruha volt rajta...gondolhatjátok...
2010. márc. 8. 20:14
 13/68 A kérdező kommentje:

ma 20:09

Természetesen nem arra gondolok, aki önhibáján kívül. :)

2010. márc. 8. 20:15
 14/68 anonim ***** válasza:
96%
Én a buszon szoktam találkozni büdös emberekkel.Ha a mellettem lévő hely szabad, és leül egy illatos ember, akkor ugyebár nem mondhatom, h "Takarodjon, maga olyan büdös", viszont így 40 percen keresztül be kell fognom az orrom.....de hát ez van, nem kellemes, de nem lehet mit tenni.
2010. márc. 8. 20:15
 15/68 anonim ***** válasza:
86%

Ha valakivel elég bizalmas viszonyban vagy akkor kulturáltan szerintem , mindenképp mond el. Valaki észre se veszi magán , és talán segíthetsz is neki ha elmondod... Persze csak akkor hozd fel a témát , ha kettesben vagytok ... és tényleg bizalmas köztetek a kapcsolat...

Az már nehezebb tészta ha nem vagytok olyan jóban ,hogy kerek perec megmondjad... de finoman akkor is lehet utalni ... pl. többen vagytok és ott van az illető , és azt mondod nekik h pl.(csak ugy mint ha egy sztorit mesélnél el ) : leült a buszon melléd egy néni vagy vki. is irto kellemetlen szaga volt, és hozzáteszed azt ,h neked is volt ismerősöd aki xy terméket használt és elillantak a kellemetlen szagok...

2010. márc. 8. 20:16
 16/68 anonim ***** válasza:
96%
Nekem volt egy osztálytársam, aki valószínűleg nem tehetett róla de nem volt kellemes...
2010. márc. 8. 20:20
 17/68 anonim ***** válasza:
95%

Huu nekem az egyik jó bnőm ilyen büdös...

el sem hiszem, sokszor alig bírom ki, de nem merem felhozni neki mert biztosan rosszul esne neki..

büdös a szája is...hánynom kell sopkszor,mert mellette ülök.Amúgy szeretem, mert akor ugyebár nem lenne a bnőm.Van amikor nem büdös..amikor megfürdik..ezt már észrevettem.De amikor megfürdik utána egy pár órával is érezn lehet kicsit..Picit duci, talán ez is közrejátszik..de ennyire...

nemhiszem el..ismerek nála sokkal kövérebb embereket is,akik egyéltalán nem büdösek..nem tudom mivel orvosoljam a problémát..

2010. márc. 8. 20:21
 18/68 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kollégám volt nagyon büdös, együtt kellett dolgoznunk amíg a főnök meg nem érezte. Utána áttett engem máshova és megkérte őt, hogy menjen haza fürdeni.
2010. márc. 8. 20:24
 19/68 anonim ***** válasza:
96%

"Csak azt ne hidd hogy ez mosdás kérdése."

Nála tudom, hogy igen:)!

Nekem is voltak gondjaim az izzadással, de sok féle módszert kipróbáltam, és a gyógyszertárban rá is leltem a megoldásra. Meg kell találni a személyre szóló módszert, még ha hosszú is az út. Jobban érzi magát az ember, és ez mindennél többet ér.

2010. márc. 8. 20:27
 20/68 anonim ***** válasza:
95%

Én azt hiszem nem árt ha megmondjátok a büdöseknek hogy büdösek mivel magukon nem fogják megérezni és semmit nem tesznek.

Én cigiztem és ettől bűzlöttem mindig, eleinte nem is mondta senki, aztán örülök hogy találkoztam egy őszinte emberrel is aki közölte velem. Utána már én is elkezdtem érezni és zavart és emiatt is szoktam le mert már én is utáltam a szagomat.

2010. márc. 8. 20:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!