Büdös emberek. Volt már dolgod velük? Ki volt? Családtag, osztálytárs, munkatárs? Hogyan rendezted le?
Az én környezetemben is van sajnos.de neki olyan ciki lenne szólni...de viszont anyámon multkor többször is éreztem,és inkább szóltam neki.azóta használ dezodort..
(Zsoka)
munkatársam közül az egyik megkéredzte a feleségétől, a saját lakásában (!): hogy "anyukám! melyik is a melegvizes csap?!
fia is munkatársam volt. ő pedig, egy meleg, poros, izzasztó munkanap végén levetette a melósruháját, és simán felvette az utcai ruhát. (sem a kezét, sem az arcát sem mosza meg) azt mondta siet, mert randia lesz. és azt is mondta, nem tudja miért ragadnak rá a nők.
Munkatársam aki sosem fürdik,de ez komoly,talán egy évben egyszer,vagy egyszersem.Neki mindenféle szaga van,de ő ezt magán nem érzi,ha megfürödne akkor is érződne rajta mert a bőre már "beidta"a szagot.Bár szerintem vízet(Kútról) hordhatna egy lavórba, meg szappant már lehet venni 50ft.ért.Ráadásul nem csak büdös de retkes is,igénytelen nő.Mióta ismerem talán egyszer láttam hogy tiszta a keze.Persze nem érti hogy őt miért nem rakják jó helyre a közhasznun.Pl.konyhára szeretne menni.Ha a közelemben van szó szerint rosszul vagyok.Egy helyisében alszik,eszik,szarik(Bocs a kifejezésért).De ez így van.Olyan szépen mos hogy retkesebb a ruhája mint volt.De ez neki természetes.1párszor megharagudott rám,mert nem kínálom/kínáltam meg sütivel,mondtam neki hogy inkább hagyok,de besértődött és utána már nem is kellett neki.De ha ő belenyul akkor senki sem vesz belőle.
22/L
"Szerintem senkinek nem kell egy retek munkás"
A dolgozót nem az illatáért tartják!
Huh, jó sok komment érkezett nem mondom. Nem tudtam, hogy ennyire "globális" problémáról van szó.
Nekem az osztálytársam ilyen. Izzadságszagú, és a szarszagú a szája... :S
"A dolgozót nem az illatáért tartják!"
nyilván,de ha kibírhatatlanul szagos,ne mondd már hogy hosszú távon nap-mint-nap bírni lehet.
Mikor olvastam a kérdésed rügtön az jutott eszembe, mikor egyszer a villamoson 30 fokban full tömegben feltünt egy olyan büdös ember, hogy szinte mindenki rosszul lett. Ha be kellene azonosítanom erős dögszag keveredve mindenféle ürülékszaggal és ehhez a legdurvább lábszag+ még egy-két ilyen kellemes illat. Wááááá. Következő megállónál le kellett szálnom, mert hánynom kellett, pedig nem volt hozzám túl közel.
Ezen kívül a munkahelyemen büdös szájú kollégám van, az egyik unokatesóm büszkélkedhet állandó hónaljszaggal, apám imádja a fokhagymát, mikor mikor ez párolog ki hát nem kellemes. Hát nagyjából ennyi, de ha erősebben gondolkoznék biztos jutna még eszembe ez-az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!