Büdös emberek. Volt már dolgod velük? Ki volt?
Családtag, osztálytárs, munkatárs? Hogyan rendezted le?
20:04-es te pontosabban merre laksz? Magyarorszag v romania?
2010. márc. 8. 20:29
20:21
Mindenképp mondd el neki,mert lehet hogy emésztési problémái vannak!!!
2010. márc. 8. 20:30
"ismerek nála sokkal kövérebb embereket is,akik egyéltalán nem büdösek..nem tudom mivel orvosoljam a problémát.."
Ennek nincs köze a kövérséghez testmagassághoz már leírtam előbb ez a szervezet vajsav termelésétől függ.Ez ugyanolyan mint a túlzott gyomorsósav termelés. A vajsav normál koncentrációban a bőr védelmére szolgál.Acidum Butyricumnak hívják.A homológ sor negyedik tagja.
2010. márc. 8. 20:30
Osztálytárs, képzeljétek el, nem mos fogat, tiszta sárgák a fogai és ha beszélek vele nagyon büdös a szája:S Az a durva hogy mindig szeret az emberhez közel lenni és úgy beszélni.
2010. márc. 8. 20:32
20:24-es, én a második vagyok. nekem ugye az a gondom, hogy a beosztottamnak (akit kedvelek, de mégsem bizalmas a viszonyunk) nem tudom, hogy mondjam meg. a Te esetedben megsértődött az illető a főnökre nagyon? hogy mondta pontosan a főnökötök? nálunk külön irodába nem rakhatom, nincs annyi hely...
2010. márc. 8. 20:32
Nálam a tanárom büdös. Nő, közepes testalkatú és nem tűnik igénytelennek, de egyszerűen olyan izzadtságszaga van, hogy olyan nekem nincs egy meccs után. :D :| Ez annyira kényes dolog amúgy, mert mi nem szólhatunk neki, hogy Tanárnő, legyen szíves dezodort használni... Mondjuk egyszer elsütöttük, hogy felhoztuk órán melyik a legjobb dezodor, aztán (nem feltűnően!) a tanárt is megkérdeztük, aki csak annyit felelt, hogy ő spray-t használ... de akkor mi miért nem érezzük a spray-t? :D Mindegy, még van fél évem, eddig kibírtam, most is sikerülni fog. Egyébként nagyon jó fej tanár, azt lehet mondani, hogy szinte a legjobb, de én mégis -emiatt- kicsit távolságtartó vagyok vele szemben. LINDUS.
2010. márc. 8. 20:34
"Én azt hiszem nem árt ha megmondjátok a büdöseknek hogy büdösek mivel magukon nem fogják megérezni és semmit nem tesznek."
Ez tévedés! Arra azért kíváncsi lennék hogy te mit tennél ha ilyen problémád lenne? Mert nem vagy teljesen tisztában a problémával.
2010. márc. 8. 20:36
28/68 A kérdező kommentje:
ma 20:34
Te figyelj, melyik suliba jársz? Ismerős a szitu!
29/68 anonim válasza:
A tesómnak van egy ilyen tanérnője, aki elég büdi. De szegény nem tehet róla, mert allergiás valamire a tisztálkodószerekből. Nem nagyon szokott mosakodni...Szegényt elég sokszor szivatják ezzel, mire ő sirva kiszalad az osztályból.
2010. márc. 8. 20:39
"felhoztuk órán melyik a legjobb dezodor,"
Ilyen nincs! Ami neked jó az sok másnak egyáltalán nem az!Ez nem fekete fehér.
2010. márc. 8. 20:40
Kapcsolódó kérdések: