Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Büdös emberek. Volt már...

Büdös emberek. Volt már dolgod velük? Ki volt? Családtag, osztálytárs, munkatárs? Hogyan rendezted le?

Figyelt kérdés
Nekem szinte "mindenhol" akad egy. Még ez idáig nem sikerült ezt a problémát megoldani.
2010. márc. 8. 19:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
100%
egyszer a rádíóban hallóttam: kb úgy fogalmaztak,: minden munkahelyen van egy büdösember.
2010. márc. 8. 21:17
 42/68 anonim ***** válasza:
100%
viszont hallottam olyan történetet, hol a bácsika nagykabátjából jött a naftalin illata. amihez hozzájött hogy hirtelen felmelegedett az idő. és a busz ablakait ki se lehetett nyitni. itt nem a mosdatlanság körül volt a gond, de a csajt (aki mesélte), hányinger kerülgette.
2010. márc. 8. 21:24
 43/68 anonim ***** válasza:
100%
Na és ugye az igénytelen kolléganőket is havonta utoléri a menstruáció... Én ennél a szagnál adom meg magamat, iszonyatos, undorító...
2010. márc. 8. 21:24
 44/68 anonim ***** válasza:
100%

Az előző főbérlőmék iszonyat büdösek voltak :S Középkorú nő és férfi. Igazi savanyú, átható izzadtságszag. Pedig a lakásuk mindig tiszta volt, de saját magukra nem adtak. Ha átjöttek valamiért, mindig órákat kellett szellőztetni utánuk.

Általánosban volt egy osztálytársnőm, ő nem úgy volt büdös, hogy állandóan, csak folyamat fingott. Oké, lehet, hogy nem ő tehet róla, de ha valaki ilyen pukizós, akkor legalább ne babfőzelékes szendvicset hordjon uzsonnára. Előttem ült, és állandóan eregetett, iszonyat büdöseket.

Most meg van egy csoporttársam az egyetemen, őgy úgy büdös, hogy cigizik. Nem értem igazán, mert én is dohányzom, és sok dohányos embert ismerek, akik nem büdösek (vagyis nem ilyen elviselhetetlenül, a nem dohányzók biztos ezt is megérzik), de ez a csoporttársam szó szerint hamutartó szagú. Olyan, mintha egy pincekocsma szagát árasztaná magából, pedig nem jár kocsmába. Egy fél órás szünet alatt 4-5 cigit elszív. Lehet, hogy ez az oka, vagy talán a ruhái anyaga szívja magába túlságosan a füstöt, de valami borzalom.

Plusz két-három naponta tuti egy buszon utazok egy hajléktalan bácsival, akinek aztán mindent überel a szaga. Igazi húgy-fos-hányásszag koktél. Volt már, hogy inkább leszálltam a buszról, és megvártam a következőt, mert különben elhánytam volna magam a szagától.

2010. márc. 8. 22:17
 45/68 anonim ***** válasza:
84%

Igen,elöfordulhat hogy többre válaszoltam már:Dde hát én sem tudom,melyik kérdést ki teszi fel.csak ha érdekes,rögtön válaszolok is:D

(Zsoka)

2010. márc. 9. 07:20
 46/68 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pofám büdös, rághatok hat tonna rágót is egyszerűen olyan pár perc múlva minhta nem szellőzne. A tesóm mondja mindig, hogy 5 méterről érzi a szám szagát. Akkor valszeg más is. Reggel este fogat mosok és rágózok is délután. Na itt mi lehet a probléma?
2010. márc. 9. 11:09
 47/68 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, nyitott gyomorszáj nem lehet? orvosnál voltál már? kelemetlen probléma, de orvosolható...
2010. márc. 9. 11:11
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam még ezzel orvosnál, mert engem még nem zavart, és még nem szólt senki. De ahogy olvasom a kommneteket a bűz bizony tabu. Szegény büdi emberek sose tudják meg, csak távolodnak az emberek. Kegyetlen az élet

És ennek a nyitott gyomorszájnak még milyen mellékhatása lehet, amit esetleg észre vehetek?

2010. márc. 9. 11:18
 49/68 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom pontosan, de ezen kívül sztem nem sok. egy barátnőmnek volt még kamaszkorunkban ilyen problémája. mi sem mondtuk neki, nem akartuk megbántani, ő mondta, hogy orvoshoz kell mennie mert ez a baja. utána nem beszéltünk erről, szóval azt sem tudom, hogy kezelték, de helyrejött.
2010. márc. 9. 11:25
 50/68 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon jó barátnőm.Szépen csinosan öltözködik,de volt már rá példa,olyan zsíros volt a haja,hogy szinte csöpögött.A fogai,pedig tele voltak lepedékkel+sárga is volt neki.Én nem mertem neki szólni,mert elég sértődős fajta.
2010. márc. 9. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!