Büdös emberek. Volt már dolgod velük? Ki volt? Családtag, osztálytárs, munkatárs? Hogyan rendezted le?
Az előző főbérlőmék iszonyat büdösek voltak :S Középkorú nő és férfi. Igazi savanyú, átható izzadtságszag. Pedig a lakásuk mindig tiszta volt, de saját magukra nem adtak. Ha átjöttek valamiért, mindig órákat kellett szellőztetni utánuk.
Általánosban volt egy osztálytársnőm, ő nem úgy volt büdös, hogy állandóan, csak folyamat fingott. Oké, lehet, hogy nem ő tehet róla, de ha valaki ilyen pukizós, akkor legalább ne babfőzelékes szendvicset hordjon uzsonnára. Előttem ült, és állandóan eregetett, iszonyat büdöseket.
Most meg van egy csoporttársam az egyetemen, őgy úgy büdös, hogy cigizik. Nem értem igazán, mert én is dohányzom, és sok dohányos embert ismerek, akik nem büdösek (vagyis nem ilyen elviselhetetlenül, a nem dohányzók biztos ezt is megérzik), de ez a csoporttársam szó szerint hamutartó szagú. Olyan, mintha egy pincekocsma szagát árasztaná magából, pedig nem jár kocsmába. Egy fél órás szünet alatt 4-5 cigit elszív. Lehet, hogy ez az oka, vagy talán a ruhái anyaga szívja magába túlságosan a füstöt, de valami borzalom.
Plusz két-három naponta tuti egy buszon utazok egy hajléktalan bácsival, akinek aztán mindent überel a szaga. Igazi húgy-fos-hányásszag koktél. Volt már, hogy inkább leszálltam a buszról, és megvártam a következőt, mert különben elhánytam volna magam a szagától.
Igen,elöfordulhat hogy többre válaszoltam már:Dde hát én sem tudom,melyik kérdést ki teszi fel.csak ha érdekes,rögtön válaszolok is:D
(Zsoka)
Nem voltam még ezzel orvosnál, mert engem még nem zavart, és még nem szólt senki. De ahogy olvasom a kommneteket a bűz bizony tabu. Szegény büdi emberek sose tudják meg, csak távolodnak az emberek. Kegyetlen az élet
És ennek a nyitott gyomorszájnak még milyen mellékhatása lehet, amit esetleg észre vehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!