Büdös emberek. Volt már dolgod velük? Ki volt? Családtag, osztálytárs, munkatárs? Hogyan rendezted le?
Apukám nagyon büdös,és "sajnos" most nála lakom...!
Már 10 éve nincs fogkeféje,és havonta vagy 2 havonta fürdik mert szerinte úgy egészséges(természetes tisztulás)!!
Az egész ház bűzlik és sakk-matt,nem tudok mit tenni,megmondtam neki de nem hajlandó tenni ellenne semmit!!!
27/L
Büdös munkatárs. Mindig a fürdésről és a fogmosásról beszéltünk előtte és vele, de nem vette észre magát, kitaláltuk, hogy a főnök tartson egy megbeszélést, aminek az legyen a témája, hogy mindenki tiszta ruhában és ápoltan jöjjön dolgozni, ennek lett hatása egy ideig.
Másik munkahelyemen a főnököm nem volt szívbajos, volt egy nagyon büdös nő, behívta az irodába, és mondta neki, hogy ha nem nagy gond, akkor fürödjön meg sűrűbben.
"kitaláltuk, hogy a főnök tartson egy megbeszélést, aminek az legyen a témája, hogy mindenki tiszta ruhában és ápoltan jöjjön dolgozni, ennek lett hatása egy ideig."
ez jó...én írtam itt régebben, hogy nem tudom, hogy mondjam a beosztottamnak, mert megbántani nem akarom (nagyon jó munkaerő, meg bírom is egyébként). de ez jó ötlet, hogy így álatlánosságban beszélnék róla...mondjuk annak kapcsán, hogy idéntől ugye nincs ruhapénz mert nagy lett az adóvonzata, és akkor kitérnék rá, hogy "ettől függetlenül a vezetőség elvárja hogy..."és innentől amit a Te főnököd mondott...szerintetek ez jó lesz így?
Amúgy tényleg érdekes,hogy azok,akiknek büdös a szájuk,mindig közel hajulva szeretnek beszélni és az ember nem győz hátra felé menetben tolatni......
Boltban dolgozom,gondolhatjátok hány büdös emberrel találkozom nap,mint nap,tapasztalat,hogy sokszor a nők az igénytelenebbek....De a legjobb,amikor 40 C melegben bejön a nénike,aki kb karácsonykor fürdött utóljára,és az egész boltot átjárja azaz igazi bula,pisa,kaki,izzadság szag....fúúújjjj
"Boltban dolgozom,gondolhatjátok hány büdös emberrel találkozom nap,mint nap,tapasztalat,hogy sokszor a nők az igénytelenebbek....De a legjobb,amikor 40 C melegben bejön a nénike,aki kb karácsonykor fürdött utóljára,és az egész boltot átjárja azaz igazi bula,pisa,kaki,izzadság szag....fúúújjjj"
Nekem csak gyakorlatom volt. De aláírom, ez így van. Én is csodálkoztam, de így van.
ofőm baromi büdös volt, volt ott minden lajbiszag, hónaljszag, de tényleg minden. az osztálypénzből mindig dezodor pakkot adtunk neki, de nem esett le neki. elképesztő volt! aztán volt még két csaj, az egyiket bobbinak hívtuk, mert olyan volt a haja mint egy kutyának, és mindig poshadt kesernyés szaga volt, osztálytársunk volt, és én 4 gimis év alatt 1etlen 1 db műszálas bordó garbóban láttam, még NYÁRON IS!!!!!!!! akkor feltűrte az ujját. egy másik csajnak meg mindig kajamaradékos volt a szája, és sosem cserélt fehérneműt.
van aki nagyon izzadékony, van ilyen betegség, szerintem azok nem tehetnek róla. engem nagyon kiakasztanak, és szerintem aki nem figyel oda a külsejére, annak a lelkében sincs minden rendben.
18:29-nek
Még hozzáteheted azt is, hogy ha valaki nem ad magára, akkor rossz benyomást tehettek a megrendelőkre, partnerekre.
Kitehetsz egy panaszládát, ahova név nélkül lehet írni, utána együtt elolvassátok.
Több ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!