Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már levakarhatatlan...

Volt már levakarhatatlan exetek? Hogy értétek el h békén hagyjon?

Figyelt kérdés
az enyém nem képes megérteni h vége, hetente felhív és kérdezi mikor talizunk mer h mi nem is szakítottunk..nlha nagyon fenyegető, néha meg szánalmasan szenvedő...kicsit ijesztő már.
2010. márc. 6. 17:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
2010. márc. 6. 22:00
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

En is voltam ilyen helyzetben a kulonbseg csak az volt, hogy soha nem volt kapcsolatom az illetovel.

Volt olyan, hogy felhivott es enekelt a rogzitomre, megjelent varatlanul az uzletem elott es vart...megfenyegetett a dizsiben...kovetett...neha mar arra gondoltam az eletemet kell feltenem annyira ijeszto volt...mint egy rossz film...

Aztan mondtam neki, hogy melyik reszet nem erti annak amit elmondtam nyilvanvaloan. Kopjon le amig szepen mondom.

Persze lehet az is hozzatartozik, hogy en egy nagyon "eros" nonek tunok kifele aki semmitol sem fel. Ez persze nem igaz de a ferfiak betojnak egy eros notol sokszor. Beszeltem az anyjaval is es utana...tadammmm, meg ram sem mert nezni az utcan. Nem mintha hianyzott volna egy maniakus elmebeteg tekintete...

Szoval ha hiv vedd fel de csak egyszer: mondd el neki, melyik reszet nem erti annak, a nyilvanvalo tenynek, hogy semmi kozod hozza? Hatarozottan mond el neki ez volt az utolso, hogy felvetted neki a telefont. Minden fenyegeto uzenetet megtartottad, amennyiben folytatja amit eddig csinalt elmesz a rendorsegre es tavolsagtarto vegzest fogsz ellene kerni. Ez nem fenyegetes, ez teny.

Kivansz neki szep eletet, jo napot es leteszed.

Telefonszamot, e-mail cimet, msn azonositot megvaltoztatod. Minden hozzad kotodo infot amirol tudomasa van.

Ha ebbol nem ert, elmesz a rendorsegre es felnyomod zaklatasert. Telefonodban az uzenetekkel, ott a bizonyitek.

2010. márc. 7. 03:15
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első "barátom" volt ilyen. Szerencsére már lekopott. Nem is sokat voltunk együtt, talán max. 3 hónapot. A kapcsolat vége felé már nem is engedte, hogy megcsókoljam, szinte ő pattintott le magáról. Aztán a szembeszomszédja által, aki ismeri a szüleimet, kiderült pár elég érdekes és felháborító dolog róla (pl. 13 éves kislányokat hordott fel magához, meg egyik csajt bent dugta, a másik a kapuba csengetett stb...), elegem lett és kidobtam. Ennek már kb. 2,5 éve. Volt egy fél éves szünet, amikor nem keresett. Aztán észrevettem, hogy elkezd nézegetni myvipen, aztán hívogatott telefonon. Mondtam neki, hogy hagyjon békén. Persze ő erre fogta magát és odajött hozzánk. Telefonon szinte üvöltöztem vele, hogy menjen haza, ráadásul beteg is voltam, akkor szakadt az eső és hideg volt. Mondtam, hogy beteg is vagyok, nem fogok lemenni a hidegbe. Erre ő: takarózzak plédbe és úgy menjek le. Aztán végül apu zavarta el. Mostani páromat (aki azóta a vőlegényem) is zaklatta, felvette msn-re és próbált neki bemocskolni engem, csak hogy szakítsunk és újra bepróbálkozzon. Állandóan találkozni akart, lelkileg meg terrorizált, hogy lelkiismeret furdalásom legyen és találkozzak vele sajnálatból. Persze nem jött össze neki. Végül párom is nagyon leoltotta, szinte már megfenyegette. Úgy néz ki szerencsével jártunk és lekopott. Néha még nézegeti az adatlapom myvipen, de nem ír már, szerintem akkor értette meg, hogy már semmi esélye, amikor megmondtam neki, hogy eljegyzett a párom és jövőre összeházasodunk.

Szóval ennyi :) Szerencsére nagyon komolyan nem nyomult, de lehetett volna rosszabb is, kinézem belőle.

2010. márc. 7. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!