Volt már levakarhatatlan exetek? Hogy értétek el h békén hagyjon?
Figyelt kérdés
az enyém nem képes megérteni h vége, hetente felhív és kérdezi mikor talizunk mer h mi nem is szakítottunk..nlha nagyon fenyegető, néha meg szánalmasan szenvedő...kicsit ijesztő már.2010. márc. 6. 17:20
2/33 anonim válasza:
mivel fenyeget?
talán nem zártátok le rendesen, csakúgy vége lett?
3/33 A kérdező kommentje:
és hogyan reagáljak? néha teljesen megsajnálom ,pedig semmi sajnálni való nincs, azért nem szeretem már mert sz@rba se vett, csúnyán beszélt velem, ő azt hiszi h szeretett,de én ezt nem érzékeltem...de tényleg néha már egész ijesztő, van 1 elég komoly ismerősökből álló 'brigád', de azért nem akarom h bántsák, mert régen nagyonrégen szerettem. de azért van aki megvéd...
2010. márc. 6. 17:30
4/33 A kérdező kommentje:
és nem tudtuk rendesen lezárni, igazán erre ment rá a kapcsolat, hogy mikor valami komolyat megakartam vele beszélni akkor befogta a fülét és elküldött a pi..ba... tehát nem hagyta a kommunikációt...úgyhogy elé álltam és mondtam h ennyi volt, elég volt..
2010. márc. 6. 17:31
5/33 anonim válasza:
ha nem szeret akkor mért akarja h talizzatok?
6/33 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok - talán voltam (remélem, az utóbbi). Az ex-páromat letiltottam a neten, bár nekem könnyebb a helyzetem, mert az exem külföldön van és jó ideig nem jön vissza. Így amióta külföldön van, interneten, telefonon zaklatott; a telefont nem veszem fel, a neten letiltottam.
7/33 A kérdező kommentje:
van amikor idejön és 1órán át nyomja a kapucsengőt, ami engem nem is zaklatna fel, de a szüleimet már inkább, teljesen kattant...és higyjétek el amit tőle kaptam az nem szeretet volt...
2010. márc. 6. 17:35
8/33 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Ilyen exem nem volt, de olyan, aki a párom akart lenni, és hasonlóan lerázhatatlan volt, igen. Nem tudom, hogy tűnt el végül az életemből, de lehet, hogy ő is hozzájárult valamihez, amiből nagyon sok károm származott, ha bizonyított lenne, addig örüljön, amíg nem kerül a szemem elé, de a viselkedése ettől függetlenül is ellenszenves volt.
9/33 anonim válasza:
17:35 válaszoló
miyen kár származhat egy kapcsolatból?
10/33 anonim válasza:
Nekem volt! amikor már nagyon eldurvult a helyzet feljelentettem a rendőrségen. sajnos nem volt más megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!