Volt már levakarhatatlan exetek? Hogy értétek el h békén hagyjon?
Figyelt kérdés
az enyém nem képes megérteni h vége, hetente felhív és kérdezi mikor talizunk mer h mi nem is szakítottunk..nlha nagyon fenyegető, néha meg szánalmasan szenvedő...kicsit ijesztő már.2010. márc. 6. 17:20
21/33 anonim válasza:
Nekem is volt.az utcán letámadott,hogy ö most kiszivja a nyakam,hogy az aktuális pasim dobhon.nem jött neki össze.csak még az apját is rámküldte:Da végén a párom meg a sogorom ráijesztett,ugyhogy h szószerint elszaladt elölük:Dazota nincs ilyen...
(Zsoka)
22/33 anonim válasza:
Én azért elmondanám lassan és érthetően: "de igen, szakítottunk", csak hogy biztosan felfogja.
23/33 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam, pedig jóval idősebb vagyok. Évekig húztunk egy kilátástalan kapcsolatot, amit az elején én akartam nagyon, ő pedig úgy bánt velem, mint egy kutyával, a végén pedig már csak ő próbálta folytatni. Igazi rémálom volt mindkét véglet, bárhogy próbáltam megértetni vele hogy be akarom fejezni, egyszerűen nem akarta felfogni. Ha nem vettem fel a telefont, otthon megvárt, ha nem engedtem be, dobálta az ablakot, fenyegetett. A végén már jeggyűrűt kaptam tőle, el akart venni feleségül, és hiába adtam vissza a gyűrűt, abból sem értett. Csak azt hajtogatta, hogy ő megváltozott, szeret, hiába mondtam hogy én viszont már nem. Úgy sikerült befejezni, hogy egyre csúnyábban viselkedtem vele, belekötöttem mindenbe, cinikus lettem és érzéketlen. Úgy tűnik, ebből végül értett, feladta. Legalábbis remélem, de nála sosem lehet tudni mikor bukkan fel újra, mintha mi sem történt volna..
24/33 A kérdező kommentje:
mióta kíírtam ezt, 3x hívot: 2x a halálomat kívánta, 1x a kezemet:)
2010. márc. 6. 20:35
25/33 anonim válasza:
Én az előző vagyok. Nálunk is ugyanez ment..
26/33 anonim válasza:
én a 18.19 vagyok. nem is próbáltad lerázni? pl azokkal amiket írtam.. tuti hatásosak. de legalább azt megmondtad hogy tudatosítsa h vége? ha az nem is megy amit írtam, akkor legalább azt próbáld meg h világosan elmondod neki h mit vársz tőle pl h ne hívjon és leteszed + ha legközelebb hívna mondd h téves aztán kapcsold ki a telod. egy új kártya sem kerül sokba..
27/33 A kérdező kommentje:
igen ezeket mondtam pont a 3. hívásnál néztem a laptopot és pont így mondtam ilyesmiket hajtogatok majd aztán csak elunja
2010. márc. 6. 20:48
28/33 anonim válasza:
és ha kikapcsolnád akkor jönne zaklatni? jah am szerintem előbb-utóbb csak feladja és megérti..
egy kicsit még sajnálom is de leginkább azért szánalmasnak tartom.. persze tudom h a szakítás nem könnyű. sok sikert!
29/33 A kérdező kommentje:
ááá 100 hogy idejönne, anyukám beteg súlyosan nem hiányzik egy barom innen..:)
2010. márc. 6. 21:06
30/33 anonim válasza:
Mondd neki hogy ha nem hagy békén és még egyszer idejön, zaklatásnak tekinted és hívod a rendőrséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!