Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már levakarhatatlan...

Volt már levakarhatatlan exetek? Hogy értétek el h békén hagyjon?

Figyelt kérdés
az enyém nem képes megérteni h vége, hetente felhív és kérdezi mikor talizunk mer h mi nem is szakítottunk..nlha nagyon fenyegető, néha meg szánalmasan szenvedő...kicsit ijesztő már.
2010. márc. 6. 17:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
17:38 - Zaklatás, bemocskolás, rágalmazás... röviden...
2010. márc. 6. 17:41
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Bár nálam nem volt ennyire eldurvulva a helyzet, volt egy levakarhatatlan. Egy csattanós pofonnal sikerült végleg levakarni, utána már nem zaklatott.
2010. márc. 6. 17:42
 13/33 A kérdező kommentje:
én 19 éves vagyok ő 23
2010. márc. 6. 17:44
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
17:38 - Ja, és még annyi, hogy ez nem volt kapcsolat, csak ő akarta, de én meg nem akartam, bottal se piszkáltam volna meg.
2010. márc. 6. 17:45
 15/33 anonim ***** válasza:
48%

17:38

akkor ti nem is voltatok együtt egykis ideig sem.

csak a másik fél szerette volna

2010. márc. 6. 17:51
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, csak nagyon erőszakos volt, ráadásul pont a főiskolán, szóval nehéz volt még elkerülni is, nagyon idegesítő volt.
2010. márc. 6. 17:53
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd fel a telefont. Vagy ha nem írja ki a számot, amint meghallod, hogy ő az, szó nélkül tedd le. Amíg felveszed a kesztyűt, és leállsz csevegni vele, még ha az elutasító is, addig nem fog békén hagyni. Aki ragadós, azt drasztikusan kell lerázni, másképp nem megy.
2010. márc. 6. 18:18
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

1. ha legközelebb hív téged ne bájologj, hanem ellentmondást nem tűrően mondj neki vmi ilyesmit: 'eddig sem érdekeltelek, nem tiszteltél, előbb kellett volna gondolkodnod' + ismételd el hogy vége, kérdezz rá, pl hogy 'értelmi fogyatékos vagy, hogy nem tudod az -ennyi volt- jelentését?' lehet h gorombának hangzik de ha ő sem tisztelt neked sincs okod figyelni arra h ne bántsd meg. és ne zaklasson szálljon le rólad.

2. ha ezek után még1x felhív mondd h nem tudod ki az, biztos téves számot hívott.

3. érdemes tel számot is cserélni és minden 'összekötő' dolgot megszüntetni, de ha ott áll az ajtóban és nyomja a csengőt akkor nem lehet mit tenni, rendőrségre kell telefonálni mert ez zaklatás.

2010. márc. 6. 18:19
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
mutatkozz mással előtte, lehetőleg olyannal, ki meg tudja védeni magát vész esetén.
2010. márc. 6. 18:30
 20/33 anonim ***** válasza:
91%

Volt! Egyiket rendőrségi feljelentéssel - azért az általában elveszi a kedvüket a zaklatástól,még ha a rendőrség sokat nem is tesz, de már maga a tény, hogy hivatalos eljárás indul... Leírásodban sok az ismerős elem... Higgy nekem, ez nem szerelmes, hanem megszállott, és tombol, hogy a birtoklásvágya nem elégülhet ki, mert "ellenszegültél" neki, a férfinak :S azaz nem voltál "jó kutya" (az ilyen mondjuk nem férfi...) Vigyázz, mert adott esetben az ilyen a verekedéstől és/vagy nemi erőszaktól sem riad vissza! Soha ne maradj vele kettesben, ha egyedül vagy otthon, be ne engedd!

Második, enyhébb esetben végül úgy, hogy ha felhívott, vagy nem vettem fel, vagy nagyon kimért voltam, egy cseppnyi barátságosságot sem mutattam - az ilyen megszállott mindenben esélyt lát, ha próbálsz azért kedves lenni. Ha nyomja nálatok a csengőt, apád lemehetne beszélni vele, sztem attól is elmenne a kedve...

2010. márc. 6. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!