Csajok! Ha ti párotok vagy férjetek betegek, akkor ők is előadják hogy halálos betegek?
Figyelt kérdés
Úgyanis férjem náthás,picit fáj a torka és hőemelkedése van, de eljátszta hogy milyen beteg mintha a halálára készülne ez elég vicces szerintem, és megis jegyeztem neki.. erre meg megsértődött..:-)))2010. márc. 6. 14:09
21/26 anonim válasza:
Igen, az én párom is ilyen. Az első 1-2 napban tök aranyos, de aztán elkezd zsörtölődni, hogy óóóó mert semmi nem hasznááálll! :D Na ilyenkor szoktam neki mondani, hogy hát annyira beteg nem lehet, ha van ereje zsörtölődni:)
22/26 anonim válasza:
Azért vicces, hogy hogy pontoznak le, mikor csak a véleményemet írtam meg..15:15
23/26 anonim válasza:
Én ezt már középiskolában észrevettem, mikor télen nem egy olyan hét volt, amikor csak lányok voltak benn.
Az egyik fiúbarátom tüsszentett hármat. Gyorsan csináljunk neki teát, hozzunk neki gyógyszert. Annyi lázcsillapítót vett be, hogy este 6-kor a gondnok keltette fel.
A lánybarátnőm beteg volt, lázas, nem volt hangja. Sálba volt bugyolálva, zsepik mindenhol. Láztól csillogó szemmel mégis ott ült az órán, mosolyogva, és ha felszólította a tanár, leírta a választ, én meg felolvastam helyette. Egy napot sem mulasztott.
24/26 anonim válasza:
Az én férjem is cuki,mikor beteg!:)Persze,nagyon szenved,de birkóznom kell vele,hogy megmérjem a lázát(direkt,mert attól kiakad)és végig hisztizik,hogy ő milyen beteg,meg hogy itt fáj,meg ott.....jókat nevetek rajta....de neki nagyon jól áll,szeretem ilyenkor "babusgatni"!:)
25/26 anonim válasza:
tényleg ez a suliban is így volt :) főiskolán is úgy tudtak szenvedni, komolyan mint krisztus a kereszten. mi lányok meg ugyanazzal a betegséggel jártunk az előadásokra, szedtük a gyógyszert és kész :)
26/26 anonim válasza:
Igen, ráadásul hipochonder is, én meg agybajt kapok már ettől lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!