Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ha ti párotok vagy...

Csajok! Ha ti párotok vagy férjetek betegek, akkor ők is előadják hogy halálos betegek?

Figyelt kérdés
Úgyanis férjem náthás,picit fáj a torka és hőemelkedése van, de eljátszta hogy milyen beteg mintha a halálára készülne ez elég vicces szerintem, és megis jegyeztem neki.. erre meg megsértődött..:-)))
2010. márc. 6. 14:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Néha én is besokallok, emiatt mimózának is hívom...
2010. márc. 6. 14:49
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

sztem kétféle féri van. az egyik tudomást sem vesz a betegségről, úgy csinál, mintha nem lenne semmi - ennek sokszor az a következménye, hogy még betegebb lesz. súlyosabb esetben nem hajlandó elmenni orvoshoz, sokszor még akkor sem, ha eltörik a keze, lába, dől a fejéből a vér, stb. itt mát két csoportra oszlik ez az első csoport: az egyik, aki nyűgnek tartja az, hogy üljön az orvosnál, a másik, aki egyszerűen csak fél, és úgy csinál, mintha tenne rá magasról.

a másik nagy csoport az önsajnáltatóak csoportja. ők azok, akik így viselkednek,ahogy fent leírtátok, szerintem részben azért, mert ilyenkor valamiféle regresszív, nosztalgikus lelkiállapotot élnek meg, ami arra emlékezteti őket, hogy kiskorukban az anyukájuk hogyan pátyolgatta őket, és most a párjuktól ugyanezt várák el.

ha ugyanezek a férfiak egyedül élnek, nincs párjuk, vagy épp nincs elérhető közelségben, akkor viszont úgy csinálnak, mintha az anyjuk hagyta volna magukra őket, vmiféle hospitalizációs szorongás jön rájuk, és tényleg úgy tesznek, mintha azon túl, hogy betegek, még ápolónő hiányában is szenvednek. akkor sajnálják magukat a lehető legjobban.

a nők persze benne vannak a játékban, ápolgatják, gondozzák őket. egyébként ez nem rossz, hiszen az emberi kapcsolatok ilyen mintákra épülnek, csak figyeljetek arra, hogy ne csapjon át kóros kihasználásba/önsajnálatba.

egyébként a férfiak akkor rémülnek meg igazán, mikor a nemi szervükkel lehet / van gond. akármilyen pici legyen is, vagy csak annak az esélye, mindenképp úgy tesznek, mint akik az akasztófára várnak.

2010. márc. 6. 15:04
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
talan torodesre vagynak....
2010. márc. 6. 15:13
 14/26 anonim ***** válasza:
84%

Ha kicsit fáj a feje, akkor is előadja. Ha fáradt, akkor is. Én meg túl vagyok egy áramütésen, egy durva tüdőgyulladáson, egy gyomorfekélyen és mégis itt vagyok, ráadásul közben nem is ugráltattam vagy bunkóztam a másikkal.

25/L

2010. márc. 6. 15:15
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Az én férjem a 9 évünk alatt 1 volt beteg,így kibírtam a"mindjárt meghalok" nagy színpadi előadását:)

2010. márc. 6. 15:22
 16/26 anonim ***** válasza:
82%

Persze, minden férfi ilyen. Az én férjem, amint kifújja az orrát, már mindjárt a halálra gondol nem hogy amikor a torka fáj...

Ha lázas, akkor pedig rosszabb mint egy kisgyerek.

Gyógyszert még neo citran semmi ilyet sem fogad el, isten mentsen tőle, de ugyanakkor mintha a temetésre készülne már

Dehát férfiból van...

2010. márc. 6. 15:27
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

Az én párom is elő tudja adni a nagy halált. Orvoshoz persze nem megy el.

Ha egy kicsit fáj a torka, akkor már vége a világnak. Ha az orrát fújja akkor halálos beteg.

Két hónapja eltörött az ujja. Hát amíg gipszbe volt addig rosszabb volt mint egy ovodás. Előadta, hogy ő nem bírja, meg mennyire rossz. Viszket a gipsz alatt a keze. Beletört 3 vonalzót a gipszbe, mert azzal vakarta.

2010. márc. 6. 15:41
 18/26 A kérdező kommentje:
huh csajok úgy látszik nem csak én vagyok ezzel egyedül, elég sokat nevetem 1-pár kommenten..:-)) Most előadta hogy biztos tüdőgyulladása van..:-)) Amúgy Nem a feleséged vagyok:-))
2010. márc. 6. 15:47
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

Az én párom is rettenetesen szenved ha valami baja van. Erre viszont a számomra legjobb megoldás az , hogy én tényleg elhiszem neki, hogy ő most tuti meg fog halni, és aszerint is viselkedek vele. Kicsit túlzásba viszem az ápolgatást és az aggódást, és röhögök a markomba.

Ettől általában kiborul, és baromi hamar meggyógyul:)

2010. márc. 6. 15:49
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a bnőm gyógyítókúrái közül a gyógyító szexet szeretem a legjobban:)
2010. márc. 6. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!