Csajok! Ha ti párotok vagy férjetek betegek, akkor ők is előadják hogy halálos betegek?
Figyelt kérdés
Úgyanis férjem náthás,picit fáj a torka és hőemelkedése van, de eljátszta hogy milyen beteg mintha a halálára készülne ez elég vicces szerintem, és megis jegyeztem neki.. erre meg megsértődött..:-)))2010. márc. 6. 14:09
1/26 anonim válasza:
Minden férfi haldoklik, mikor beteg..
2/26 anonim válasza:
Ha van bnőm akkor én is így szoktam:D
Ha nincs, akkor le se sz.rom, h kapar kicsit a torkom, vagy lázas vagyok kicsit.
20/f
3/26 anonim válasza:
Az én férjem pont az ellenkezője...nem adja elő, hogy halálos beteg. Alig tudom betuszkolni az ágyba, ő tartja magát. Viszont én meg azzal szoktam cukkolni, hogy "tápos"..:DD Mióta együtt vagyunk már egy csomószor volt beteg, én meg egyszer sem:)
4/26 anonim válasza:
ó, én férjem egy kis mmegfázástól rögtön ügyvédet, papot akar hívatni :P:) szabályos hattyú halála :)
5/26 anonim válasza:
Remélem, nem a feleségem vagy!! Én is pont ezt csinálom jelengleg! 32/f
6/26 anonim válasza:
Az én párom is ilyen. Néha már teli van vele a hócipőm.
7/26 anonim válasza:
de még mennyire. ha sport közben sérül meg(karate) aaz harci sérülés, azt nem lehet kezelni mert az dicsőég. na de ha náthás, akkor aztán kész a káosz. fekszik, tömi a gyógyszert, látványosan szenved, hisztizik.
8/26 anonim válasza:
Az en ferjem szeret nyavogni olykor...de felall aztan halad tovabb. Neha nekem kell rabeszelni, hogy aludjon egy kicsit delutan hetvegen, adjon egy kis pihenot a testenek.
9/26 anonim válasza:
Az enyém is ilyen...
De én szeretem őt pátyolgatni... ilyenkor, ha sokat hisztizik kötelezővé teszem neki a "gyógyító előírásaimat"... :) mint inhalálás, forró fürdő, gyógytea, vitamin, gyümölcs, ágy és csicsi!
Egy ilyen kúra után 1-2 nap és volt nincs betegség és hamar elmúlik a hiszti is. :)
10/26 anonim válasza:
detto mint az utolsó válaszolónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!