Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, milyen házimunkát...

Feleségek, milyen házimunkát várnátok el a férjetektől ha ő lenne otthon gyed-en?

Figyelt kérdés

1,5 éves a gyerek.

Főleg ezek érdekelnek, de minden jöhet ami eszetekbe jut:

- főzés és utána a romeltakarítás; evés után takarítás, mosogatás

- mosás, teregetés, száradt ruhák leszedése, amit nem kell vasalni annak az elrakása

- gyerekszoba rendben tartása

- felmosás, porszívózás

- bevásárlás

Ezek az ő feladatai lennétek vagy ti csinálnátok munka előtt/után?

Köszönöm

2015. júl. 24. 17:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocsi, 20-as. Furcsálltam is... :D
2015. júl. 24. 19:45
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Amit én is megcsináltam előtte:

- főtt étel mire hazaérek, tiszta konyha

- mosás, teregetés, száradt ruhák leszedése, amit nem kell vasalni annak az elrakása - ezt mondjuk jobban szeretem én csinálni. A férjem mindig összekeveri a ruháimat, rossz helyre pakolja el őket. De a mosás, teregetés alap.

- a gyerekszoba rendbentartása, igen

- felmosás, porszívózás

- bevásárlás

- szemét kivitele

- fűnyírás (addig persze lefoglalom a gyereket).

- wc, fürdő takarítása heti 2x

Én munka után annyit csinálnék, amit én is normálisnak éreztem tőle: foglalkoznék a gyerekkel, etetném, fürdetném, pelenkáznám ugyanúgy, ha akad valami még a háztartásban besegítenék. De alapvetően én normálisnak tartom, hogy az otthon lévő fél 90%-ban elvégezzen mindent, a másikra maximum apróságok maradjanak.

2015. júl. 24. 20:47
 23/24 anonim ***** válasza:
28%

Saját magának és a gyereknek az ellátása, amíg egyedül van van vele.

Ha ez a baba természete miatt nem lehet, akkor persze közösen keresünk erre megoldást.

2015. júl. 24. 22:42
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Fele-fele, kb. Nem várnám el a gyerek mellett az összeset, de hacsak a gyerek nem speciális eset, akkor bőven beleférne az idejébe ezek közül egykettő. Pl. vásárolni ihnkább ő vásároljon be, neki jobban van rá ideje, frissebb zsömlét stb. tud hozni, mint én este 8kor pl. A gyerekszoba rendben tartása is inkább az övé legyen, mert az a gyerekhez vonatkozik, és az alatt piszkolódik stb. össze, amíg ő ott van... ez a gyerek ellátáshoz hozzátartozik.

Többi kb. fele-fele, stb.

2016. ápr. 8. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!