Huszonévesek, mit csináltok manapság? Munka, különélés szülőktől, vagy otthon laktok? Közösbe adtok bele?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 13:10
1/23 anonim válasza:
Munka, kulonelles (par orszaggal odebb, kulfoldon), tamogatom a szuleim innen is (nem kernek tolem, de tudodm, hogy nem veti fel oket a penz, igy atlagban havi 100 euro korul szoktam nekik utalni, ez az en budzsemnek sem faj, nekik pedig nagy segitseg, nem kerik tolem ezt sem).
3/23 anonim válasza:
Különélés, munka, saját család. Ennek ellenére adunk haza valamennyit, mert van még náluk hitel. Ennyivel is segítünk.
4/23 anonim válasza:
Egyetemen tanulok, kollégiumban lakok. Nincs állandó keresetem, amit összekaparok diákmunkán, abból nem tudom segíteni szüleimet, de nem is várják el.
5/23 anonim válasza:
20-eves koromtól külön élek. Dolgozom. Amikor tudom támogatom az édesanyámat,de Magyarország nem fizet milliókat ;) mellette tanulok.
6/23 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy hogyan ölhetném meg magamat
7/23 anonim válasza:
Különélek, egyetemen tanulok. Szüleim fizetik!
8/23 anonim válasza:
6-os: egyetlen élet sem olyan felesleges, hogy ezen kéne gondolkodnod. Inkább azon kéne, hogyan tudod tartalmasan használni az időd.
9/23 anonim válasza:
Különélés, munka, a szüleimnek szerencsére nincs szüksége jelenleg anyagi támogatásra, de ha lenne, akkor természetesen megtenném. Most egyenlőre a jövőmre gyűjtök.
10/23 anonim válasza:
Külön élek a férjemmel, kisgyerekkel vagyok most otthon, jövőre megyek vissza dolgozni. Egy kutyánk van még. Szülőknek egyenlőre nincs szüksége támogatásra, ők is dolgoznak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!