Hogy kérhetném meg szépen a szüleimet, hogy menjenek el itthonról?
Szerintem inkább támogatni kéne a gyerek őszinteségét, nem fenyegetni. Akkor majd inkább a bokrost meg a buszmegállót választja.
Kérdező! Ismered a szüleidet, vajon hogyan reagálnának? Nehogy berágjanak, akkor inkább várjatok a kettesben levéssel.
A saját szobád nem elég hozzá, az egész lakás kell?
Fiúhoz nem lehet menni?
Nálunk úgy volt hogy mindig hozzánk jöttünk, mert engem a lány apja nem nézett jó szemmel. Persze voltunk párszor náluk is.
Én mondjuk ha kellett volna a ház csak annyit csináltam volna hogy itt van x ezer forint, menjetek, vacsorázzatok meg valahol, üljetek be moziba, aztán senki sincs útban senkinek. De egy fiúnak könnyebb szerintem, vele olyan sok "rossz" nem történhet.
Szia. Szerintem őszintén kérdezz rá, de előre felkészítelek, ha egészségesen gondolkodó szülők, csak mosolyognak egyet és nem fogják megengedni...
Amikor én voltam ilyen idős, nekünk sem engedték ezt, ma meg is értem. Ja, mi nem szexeltünk, ha esetleg ez is szóba került, nem tudom, mi csak dumáltunk, de ha a szülők mentek el otthonról, mi mentünk sétálni, volt hogy esőben... meg is mondták az okot, nem akarják, hogy egy számukra idegen legyen a lakásukban, és meg is értem. Ma már én is szülő vagyok, és épp így nem engedném, mert az én lakásom az én intim területem, ahol értékek is vannak, és nem érezném jól magam, ha valaki, akit nem ismerek, ott tartózkodna, amikor én nem. Ennyi. (nem, nem gondolok senkit lopósnak, de simán nem adok még esélyt sem senkinek, hogy bajba keveredjen, mer ha eltűnik valamim, mire gondolok először???)
Van zsebpénzed? Lehet hogy meg kellene őket lepni mozi vagy színházjeggyel. Sokkal elegánsabb megoldás, mintha csak azt kérnéd tőlük hogy kóboroljanak kinn a szélben amíg ti ketten benn romantikáztok.
Egyébként lehet hogy ha nem szexre akarjátok felhasználni azt az időt nektek lehetne beülni valahova ahol együtt lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!