Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jogom beleszólni, hogy ki...

Van jogom beleszólni, hogy ki megy a "házamba"?

Figyelt kérdés

Felségemtől külön lakcímen lakom. (Ne kérdezzétek/mondjátok, h miért nem váltam még el, nem ez a kérdésem). nem vagyunk jóban.

Vajon van-e beleszólásom abba, hogy ő beengedi oda a lányát, anyját és bárki mást akár. Pasiról nem tudok egyelőre.

Vitátt nem akarok, de ha felébresztik az alvó oroszlánt, akkor nem hiszem, hogy jó vége lenne.

2015. júl. 22. 13:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

értem. Ettől függetlenül nincs jogalapod fenyegetőzni ,mert közös a lakásotok.

Jogilag ez pont ugyanolyan,mintha én most bemennék a rendőrségre,hogy a férjem beengedte az anyját a lakásba és csináljanak gyorsan valamit :)

Szerintem : / csak jóindulatúan írom neked/ : békélj meg a helyzettel,zárd le a múltat,és lépjetek tovább . Váljatok el,nem kell egy szint alá süllyedni ,mert csak magadat teszed tönkre vele .

2015. júl. 22. 13:35
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

További szép napot

2015. júl. 22. 13:37
 23/26 anonim ***** válasza:
94%

Beengedi a lányát meg az anyját oda, ahol lakik? Legyen már határ, mit képzel ez a sötét lelkű, romlott némber már?!

Én azt mondom, mutasd meg nekik a dühös oroszlánt, öreg! Költözz vissza, bömböltesd a zenét, őrjöngj, tombolj, veszekedj mindennap!

2015. júl. 22. 13:40
 24/26 anonim ***** válasza:
84%
Én minden rosszindulat nélkül írom, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért vannak benned ezek az indulatok. Írd le kérlek! El sem tudom képzelni, hogy minek kell történnie, hogy valaki ennyire rosszat akarjon a másiknak. Tényleg írd le kérlek!
2015. júl. 22. 13:53
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a helyzet, hogy ha elköltöztél külön lakcímre, hiába van tulajdonrészed, akár távol tartást is kérhet, ha veszélyezteted a gyerekek nyugalmát. Jobb ezt nyugiban intézni, nincs értelme a gyűlölködésnek, gondolj a gyerekeidre, hogyan élik mindezt meg. Béke nektek :)
2015. júl. 22. 14:18
 26/26 anonim ***** válasza:
67%

"nehogy már ne szóljak bele, hogy ha odajön valaki."

oda-MEGY valaki, mert te nem ott laksz.

Ha nem vagytok jó viszonyban, akkor meg miért érdekel, hogy él?

2015. júl. 22. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!