Van jogom beleszólni, hogy ki megy a "házamba"?
Felségemtől külön lakcímen lakom. (Ne kérdezzétek/mondjátok, h miért nem váltam még el, nem ez a kérdésem). nem vagyunk jóban.
Vajon van-e beleszólásom abba, hogy ő beengedi oda a lányát, anyját és bárki mást akár. Pasiról nem tudok egyelőre.
Vitátt nem akarok, de ha felébresztik az alvó oroszlánt, akkor nem hiszem, hogy jó vége lenne.
#10: Nem olyan ijesztő, de egy háborús helyzet senkinek se jó. ha ő telerakhatja kóbor kutyákkal akkor én miért nem rakhatom tele majmokkal?
Valamiért mindig a másiknak van joga...(?)
Nincs jogod megtiltani a feleségednek,hogy bárkit beengedjen.
Egyrészt : amíg nem váltatok el,miről beszélgetünk ?:) HA majd elváltatok,és megvolt a vagyonmegosztás akkor térj vissza a témára. De ha 50-50 ,akkor is épp ugyanannyira beengedheti az anyját.
Mellesleg miért ne engedhetné be a saját lányát a lakásotokba attól,hogy ti utáljátok egymást ???
A nagy harc közben azért ne felejtsd el, hogy mindez a keserűség éveket fog elvenni az életedből, inkább legyél okos és adjátok el a házat azonnal. Ha megvan, onnantól soha többé nem kell beszélnetek egymással.
Nézd meg a Szakíts ha bírsz c. filmet.
#14: Na, ezért kérdeztem. Vannak ugye az indulatok és a jog és még sok minden más. Eszetlenkedni nem akarok, de azért nehogy már ne szóljak bele, hogy ha odajön valaki.
Akkro visszaköltözök és ott akkor nem fogják jól érezni magukat, mert pl zenét hallgatok, nem tudnak beszélgetni és etc... etc...
De ez nem én vagyok, csak egyre jobban bosszantanak a hülyeségekkel. Az se érdekli, hogy a kisebbik gyerekünkkel mi lesz. Ez persze külsős számára normális látszat. De ezt itt most nem fejteném ki. OFF lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!