Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jogom beleszólni, hogy ki...

Van jogom beleszólni, hogy ki megy a "házamba"?

Figyelt kérdés

Felségemtől külön lakcímen lakom. (Ne kérdezzétek/mondjátok, h miért nem váltam még el, nem ez a kérdésem). nem vagyunk jóban.

Vajon van-e beleszólásom abba, hogy ő beengedi oda a lányát, anyját és bárki mást akár. Pasiról nem tudok egyelőre.

Vitátt nem akarok, de ha felébresztik az alvó oroszlánt, akkor nem hiszem, hogy jó vége lenne.

2015. júl. 22. 13:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Még, ha 1-99% aránya lenne, akkor is lenne joga embereket beengedni, hisz résztulajdonos
2015. júl. 22. 13:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj ha az anyja megy oda vagy a lánya? Nem szívleled őket?
2015. júl. 22. 13:31
 13/26 A kérdező kommentje:

#10: Nem olyan ijesztő, de egy háborús helyzet senkinek se jó. ha ő telerakhatja kóbor kutyákkal akkor én miért nem rakhatom tele majmokkal?

Valamiért mindig a másiknak van joga...(?)

14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jogod megtiltani a feleségednek,hogy bárkit beengedjen.

Egyrészt : amíg nem váltatok el,miről beszélgetünk ?:) HA majd elváltatok,és megvolt a vagyonmegosztás akkor térj vissza a témára. De ha 50-50 ,akkor is épp ugyanannyira beengedheti az anyját.

Mellesleg miért ne engedhetné be a saját lányát a lakásotokba attól,hogy ti utáljátok egymást ???

15/26 A kérdező kommentje:
#12: Nem szívlelem őket sem. Így alakult.
2015. júl. 22. 13:32
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ott sem vagy a leírás alapján. Akkor mi a gond azzal, hogy ő találkozik velük? Miért zavar téged, ha jelen sem vagy? Ráadásul az ő otthona is, naná, hogy beengedi a szeretteit. Elég alapvető dolog ez, szerintem.
2015. júl. 22. 13:33
 17/26 anonim ***** válasza:
89%

A nagy harc közben azért ne felejtsd el, hogy mindez a keserűség éveket fog elvenni az életedből, inkább legyél okos és adjátok el a házat azonnal. Ha megvan, onnantól soha többé nem kell beszélnetek egymással.

Nézd meg a Szakíts ha bírsz c. filmet.

2015. júl. 22. 13:34
 18/26 anonim ***** válasza:
12%
Igen, megteheted.
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem teszik tönkre a lakást. Neked is jogod volna majmokat vagy cigányokat odavinni a lakásba, de neki is joga van a lányát meg az anyját beengedni, mivel neki is van tulajdonrésze a lakásban. Az most mellékes, hogy hány százalék.
 20/26 A kérdező kommentje:

#14: Na, ezért kérdeztem. Vannak ugye az indulatok és a jog és még sok minden más. Eszetlenkedni nem akarok, de azért nehogy már ne szóljak bele, hogy ha odajön valaki.

Akkro visszaköltözök és ott akkor nem fogják jól érezni magukat, mert pl zenét hallgatok, nem tudnak beszélgetni és etc... etc...

De ez nem én vagyok, csak egyre jobban bosszantanak a hülyeségekkel. Az se érdekli, hogy a kisebbik gyerekünkkel mi lesz. Ez persze külsős számára normális látszat. De ezt itt most nem fejteném ki. OFF lenne.

2015. júl. 22. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!