Ugye nincs joga ebbe beleszólni az exfeleségnek? Már nagyon elegünk van a folyamatos hisztijéből, hogyan állítsuk le?
A párom ötéves gyereke minden második hétvégén van nálunk. Hétvégén is itt volt. Nekem akkorra esett a szülinapom, így szombat estére áthívtuk a barátaimat egy koccintásra meg kis beszélgetésre. Vasárnap pedig beállított anyukám, hozott nekem meglepetés tortát és itt ebédelt, kicsit dumáltunk, stb.
A gyerek jól érezte magát szombat este is a nagyobb társaságban, időben letettük aludni, és figyeltünk rá, hogy tudjonb pihenni, ne legyünk túl hangosak.
Vasárnap sem volt semmi gond, anyukámat ismeri és szereti, szóval az a tény sem okozott neki lelki törést, hogy vele kellett ebédelnie.
De a párom exe, amint ezt tegnap este megtudta, elkezdett hisztizni, hogy mi mekkora mocskos szemetek vagyunk, és mégis mit képzelek én magamról, hogy a láthatás szent hétvégéjén én merészelek a középpontban lenni a gyerek helyett, és hogy gondolom, hogy idecsődítem a barátaimat meg az anyámat, amikor az ő gyereke nálunk van, stb, stb.
Ugye nincs igaza, és ugye nem dumálhat bele, hogy ki jön hozzánk, amikor a gyereke itt van? Hogyan állítsuk le, mert a szép szó nem használ, és már nagyon elegünk van belőle.
Ebbe nem szólhat bele. Nem csak az ő gyereke, hanem a párodé is.
Nem bébiszitterek vagytok, aki még csak le sem veheti a szemét a gyerekről ha ott van.
Isten éltessen a születésnapos! A gyerek is biztos jól érezte magát, mert szeretik a társaságot.
"hogy idecsődítem a barátaimat meg az anyámat"
- elég gáz, ne menj bele vitába, majd kitombolja magát és lenyugszik
újra: * Isten éltessen Születésnapos!
"amikor a gyereke itt van"
Azt a gyereket ketten csinálták. Úgy ám, apuka is ott volt. Innentől kezdve anyucinak ku...tyafülét, amikor a gyerek apukával van, akkor apuka a főnök.
"egy csomószor körbe ugrálni ilyen-olyan ügyek apropóján"
Az embereknek 1 db születésnapja van egy évben általában. Ki fogja bírni mindenki, talán még a féltékeny volt feleség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!