Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondjam anyuéknek, hogy...

Megmondjam anyuéknek, hogy nem akarok tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Már legalább 2 és fél éve tervezzük a továbbtanulást. De én időközben meggondoltam magam. Már nem szeretnék tanulni többet. Nekem már ez a liceumi anyagmennyiség is sok, túl sokat kell tanulni. Hogy mondjam el, hogy nem akarok többet tanulni a liceum befejezése után? Segitsetek kérlek...
2010. márc. 5. 15:34
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Arra jutottam, hogy meggondolom még a dolgot...Végülis még van 4 hónapom, mig jelentkezni kell valami egyetemre vagy bármilyen továbbképzésre. Remélem, hogy majd találok valamit, amit szeretni fogok...
2010. márc. 6. 09:50
 42/48 anonim ***** válasza:

07:10

Mi lett belőled végül?

2010. márc. 6. 11:33
 43/48 anonim ***** válasza:
4 hónap? nekünk febr 15ig kellett jelentkezni.
2010. márc. 7. 09:13
 44/48 anonim ***** válasza:
Gondold még át! biztos találsz majd vmit!
2010. márc. 9. 22:24
 45/48 anonim ***** válasza:
57%
Menj ki külföldre bébisziternek, felszólgálonak stb. anyagilag rendbejösz és utána eldöntheted mi legyen.
2010. márc. 10. 00:30
 46/48 anonim válasza:

19.01 Legy szives, ne legyel ilyen vulgaris! Ha kedved van masokkal ilyen heves szovaltasokba elegyedni, akkor irj magadnak egy kerdest!

Milyen peldat mutatsz felnott fejjel egy meg nem teljesen kialakult szemelyisegnek!

A kerdezonek komoly fondjai vannak es nem a te provokativ valaszidra kivancsi!

Kedves Kerdezo!

Tanulj, hogy a vilag kinyiljon elotted!

CSAK akkor lesz valasztasod!

Nagyon sok sikert a jo donteshez es a NAGYBETUS ELETRE!

2010. márc. 11. 00:33
 47/48 anonim válasza:

Elnezest!

A kerdezonek komoly gondjai vannak! (akartam irni)

2010. márc. 11. 00:35
 48/48 anonim ***** válasza:

"19.01 Legy szives, ne legyel ilyen vulgaris! Ha kedved van masokkal ilyen heves szovaltasokba elegyedni, akkor irj magadnak egy kerdest!

Milyen peldat mutatsz felnott fejjel egy meg nem teljesen kialakult szemelyisegnek!

A kerdezonek komoly fondjai vannak es nem a te provokativ valaszidra kivancsi! "

Nem is a kérdezőnek írtam azt a választ, te oktondi... hanem annak a csillagásznak.

De egyébként, olyan példát mutatok, amire engem az élet tanított. Az nem baj, ha kialakul a realitásérzék már fiatal korban, annál kevesebb pofára esés lesz később.

2010. márc. 11. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!