Megmondjam anyuéknek, hogy nem akarok tovább tanulni?
19.01 Legy szives, ne legyel ilyen vulgaris! Ha kedved van masokkal ilyen heves szovaltasokba elegyedni, akkor irj magadnak egy kerdest!
Milyen peldat mutatsz felnott fejjel egy meg nem teljesen kialakult szemelyisegnek!
A kerdezonek komoly fondjai vannak es nem a te provokativ valaszidra kivancsi!
Kedves Kerdezo!
Tanulj, hogy a vilag kinyiljon elotted!
CSAK akkor lesz valasztasod!
Nagyon sok sikert a jo donteshez es a NAGYBETUS ELETRE!
Elnezest!
A kerdezonek komoly gondjai vannak! (akartam irni)
"19.01 Legy szives, ne legyel ilyen vulgaris! Ha kedved van masokkal ilyen heves szovaltasokba elegyedni, akkor irj magadnak egy kerdest!
Milyen peldat mutatsz felnott fejjel egy meg nem teljesen kialakult szemelyisegnek!
A kerdezonek komoly fondjai vannak es nem a te provokativ valaszidra kivancsi! "
Nem is a kérdezőnek írtam azt a választ, te oktondi... hanem annak a csillagásznak.
De egyébként, olyan példát mutatok, amire engem az élet tanított. Az nem baj, ha kialakul a realitásérzék már fiatal korban, annál kevesebb pofára esés lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!