Tiszta szívemből szeretek egy lányt, de neki már vőlegénye van! Megmondjam neki? Fontos!
Régen kezdődött ez a történet, most Ő 23 éves, én 27.
19 éves korában ismertem meg, nagyon jó barátok lettünk, sokat voltunk együtt, mindent meg lehetett vele beszélni, segítettük egymást. Szép kapcsolat volt, legjobb barátként, vagy inkább testvéremként kezeltem Őt, szerettem, de nem szerelemmel. 21 éves volt, amikor elmondta nekem, hogy nagyon szeret. Ledöbbentem, és én hülye, visszautasítottam, mert sajnos másvalaki tetszett akkor. Kértem hogy maradjunk barátok, mert nekem nagyon sokat jelentett az Ő barátsága. De Ő magába zuhant, összetört, azt mondta hogy soha senkit nem fog tudni úgy szeretni mint ahogy engem. Akkor nem beszéltünk több mint egy évig, de nem telt el nap szinte, hogy ne gondoltam volna Rá, a sok szép közös emlékre...újra felvettem vele a kapcsolatot mert őrülten hiányzott, rájöttem hogy imádom, Ő az életem, mellette szeretnék megöregedni, mindenkinél fontosabb nekem, most gyűlölöm magam amiért életem legnagyszerűbb, legcsodálatosabb lehetőséget szúrtam el azon a napon amikor Ő szerelmet vallott nekem. Szerettem volna mindent tisztázni, elmondani Neki hogy Ő életem értelme és célja, és szeretném nagyon, de nagyon boldoggá tenni... És akkor megtudtam hogy eljegyezték...Segítsetek nekem, mit tegyek??? Imádom Őt!
Ha akarsz tõle valamit, akkor siessél gyorsan, amig össze nem hàzasodnak. De kàr, hogy késõn jöttél rà.
Most egyébként megmutathatja azt is, akkor nem kellett neked, most meg te nem kellesz neki.
Azt is mondhatja, hogy miért nem vagy azzal,aki akkor tetszett neked? Nem vagy könnyü helyzetben, mert szenvedést okoztàl neki és önzõ voltàl, nem érdekelt téged , hogy õ mennyire szeret.
Attól függetlenül én sietnék, vagy nyerek vagy veszitek.
Elmesélek egy történetet: megismerkedtem pár évvel ezelött egy pasival, nagyon szerelmes voltam, ő visszautasitott és elvett egy másik lány, két év házasság után elvált a feleségétől (én addig végig szenvedtem, vágyakoztam utána). Bevallotta hogy én vagyok élete értelme és velem boldog lenne.
Ne kövesd el azt a hibát hogy megvárod mig megromlik a kapcsolatuk, lehet boldog lenne veled és csak rád vágyik, arra hogy elmond az érzéseid, ha tudná mit érzel lehet nem menne bele a házasságba
És ez 2 év után(vagy 1 év tök mindegy)jut eszedbe hogy elb*sztad?Még jó hogy időbe kapcsolsz...:S :)
Nem tudod mióta van eljegyezve?Vagy h mióta van a sráccal?Lehet hogy van remény,de ne felejtsd el hogy több mint egy év ahhoz elég idő hogy benne már ne maradjanak olyan érzések,na meg pasija is van aki iránt nyilván érez!
Egy próbát mindenképp megér!Veszteni valód nincs!Vagy össze jöttök vagy továbbra sem beszéltek sűrűn!De próbáld úgy intézni hogy a párja ezt ne igazán tudja..a felesleges balhé nem hiszem hogy kéne!Sok sikert neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!