Miért csak a feleség bajával van foglalkozva és amit a férj él át miért van letojva?
Egy kèrdèsből merült fel ahol csak a nőt vèdik ès azzal a kutya nem foglalkozik, hogy a fèrj mit èl át.
Ha velem ezt tette volnq a felesègem szülès után, hogy nem foglalkozik velem miközbe èn a sggèt ny.lom akkor lett volna neki fel is út le is út.
Nem azèrt vagyunk kapcsolatban, hogy ne foglalkozzon velünk a partner ès lakótárskènt eljunk mellette.
Ès igen hónapokig miert kellene egy ferfinak szexmegvonasban lennie.
Miert kene beletorodni hogy a felesege 20kg pluszt visel magan?!
Nezem bizony.
De mig a gyermek alszik van arra lehetoseg, hogy egy kicsit rancba szedje magat barki.
Es a szoptatas mellett nem kell hizni, voltunk orvosnal ezt o is megmonta.
Lehet nyugodtam egeszsegesen taplalkozni, egy egy fel orat otthon is lehet nyugodtan tornazgatni.
Haha, gyerekkel pihenni napközbe? :D
Istenem. Buta vagy.
Ha ébren van a gyerek, főleg míg kicsi figyelni kell rá, törődni kell vele: etetni, itatni, pelenkázni, játszani vele, levegőre vinni. Ha épp elalszik napközben akkor sincs ám pihenés, mert főzni, mosni, takarítani kell, stb. a gyereknevelés nem ám szláv karnevál, el vagy te tévedve.
Erdekes a felesegem meg tudta oldani.
Sot mikor otthon voltam egesz napra a fiammal en ia megtudtam oldani.
Reggeli eves utan szepen elaludt addig kaja felrak, kicsi pakolas.
Nem ult a felesegem a gyermek mellett egesz nap mikor aludt.
Megis tiptop volt a lakas, minden nap fozott, mosott es pihenni ia volt boven ideje.
Egy eszik-alszik baba mellől én is tudnék tanácsokat osztogatni :-)
Ha a baba hasfájós vagy megviseli a fogzás, az nem szünetel nappal, tehát az anya sem tud lefeküdni aludni. Sokszor alszik a baba sétálás, bevásárlás közben a babakocsiban, aztán otthon ébren van.
De a lényeg továbbra is a kommunikáció. A férjem munkát váltott a szülésem előtt nem sokkal, a próbaidő alatt nem kelt fel éjjel a babához és ha hazajött, mindig igyekeztem meghallgatni, hiszen nyilván volt mit mesélnie. Nem mindig jött össze. Mégsem úgy állt hozzá hogy ő le van szarva.
Az sajnos nem a szülők érdeme, ha egy baba nyugis vagy állandóan sírós. Mindenki a nyugisat választaná, ha ez lenne.
Továbbra is furcsa, hogy a tökéletes életedben gyűlölködésre és kioktatásra fordítod a szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!