Miért csak a feleség bajával van foglalkozva és amit a férj él át miért van letojva?
Egy kèrdèsből merült fel ahol csak a nőt vèdik ès azzal a kutya nem foglalkozik, hogy a fèrj mit èl át.
Ha velem ezt tette volnq a felesègem szülès után, hogy nem foglalkozik velem miközbe èn a sggèt ny.lom akkor lett volna neki fel is út le is út.
Nem azèrt vagyunk kapcsolatban, hogy ne foglalkozzon velünk a partner ès lakótárskènt eljunk mellette.
Ès igen hónapokig miert kellene egy ferfinak szexmegvonasban lennie.
Miert kene beletorodni hogy a felesege 20kg pluszt visel magan?!
Csupan a kerdest azert irtam ki mert lattam nem eppen csak ezen az oldalon, hogy a holgyek a ferfiak allaspontjat soha nem nezik csak a sajatjukat mondjak.
Es csak az mondjak hogy termeszetes ha a terhesseg alatt feljon 20kg, termeszetes hogy a szoptatas alatt zabalni kell mert kulonben nincsen tej.
Termeszetes hogy a ferj helyett a gyerek kerul az ágyba.
Termeszetes hogy a holgyek ilyenkor rosszabb passzban vannak de ez nem termeszetes hogy a fejnek nincs odabofogve se mikozbe az probalja megtermenteni a dolgokat es segit a holgynek ahol tud.
Mostis csak ezeket mondjatok holgyek, arrol miert nem beszeltek hogy a ferjek dolgoznak es teremtenek elo mindent. Mire estere hazaernek hulla faradtan es a gyermek esetleg sokat ejszakazik nekik masnak dolgozni kell.
Ti kedves holgyek napkozben le tudtok fekudni pihenni a gyermekkel, foleg ha elso baba.
Furcsálom, hogy tökéletes feleség mellett ez téged ennyire bánt. Tudod mindig az szokta az embert legjobban bántani, amiben része volt/van és élt benne és bele tudja magát képzelni.
A tökéletes, tip-top feleség mellett akkor mi a probléma?
Hol van apuka amikor a nő a közös ágyba fekteti a gyereket? Nyissa ki a száját!
Igen, a férfi ilyenkor dolgozik a nő meg otthon van. Nem jó így? Lehet rajta változtatni, cserélni, bébiszittert/csanát fizetni hogy a nő visszamenjen dolgozni, aztán 2-3 hetente felváltva táppénzen lenni és havi 20ezreket otthagyni a gyógyszertárban. Ez nyilván sokkal jobban megéri anyagilag. De nem baj, legalább anyuka is jól elfárad a munkában és apuka jobban érzi magát.
Minden kapcsolat, baba más és más. Vannak hülye nők és hülye férfiak, mindkét fél hibázik ilyenkor elég sokat. A megoldás általában a KOMMUNIKÁCIÓ.
Engem nem bant ez a dolog csak erdekel.
Holgyem teljesen felre erti, en egy szoval nem emlitettem, hogy a holgyeknek ilyenkor el kell menni dolgozni.
Csupan azt, hogy a ferj is faradt nem is kicsit de neki nincsen napkozben lehetosege a munkahelyen lefekudni aludni.
Tudom hogy milyen faraszto a gyermek mellet.
Lehet csak nekunk volt aldott jo gyerekunk mert o evett, aludt, jatszott
En is sokszor voltam vele otthon (egesz napot is)mig a felesegem intezte a dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!