Elfogadnál egy házat a párodtól?
Mit jelent, hogy inkább a tiéd lenne? Vagy az ő nevén van, vagy a tiéden, vagy közös. (?)
Egyébként ha annyira jómódú, hogy van 20 háza, akkor el.
mit jelent hogy inkább a tiéd lenne? a nevedre iratja, vagy azt mondja a tiéd? mert nem mindegy
de ha igazán szeret akkor biztos eltart úgyhogy egyezz bele :D
Ez a kapcsolattól függ. Neked kell érezned, hogy miért teszi. Elvár érte valamit, a fejedhez fogja-e majd vágni egy-egy vita alkalmával, hogy bezzeg ezt is én vettem neked ...
Egyébként nem értem, hogy miért nem tudtok az ő házába összeköltözni? :) Miért kell, hogy a tiéd legyen a ház? Valami olyannal foglalkozik, amiért nem jó, ha van saját tulajdona? Börtönbe kerülhet, lefoglalhatja valamilyen hatóság?
Mit takar az, hogy a "párod"? Mióta, milyen státuszban?
Mit jelent az, hogy a tiéd lenne? Közös vagy egyenesen rád íratja?
Miért akarja ezt tenni? Kényelmesebb eltartani így a szeretőt, mint lakást bérelni, vagy egy közös élet megalapozásáról van szó?
Szóval nem mindegy... mesélj még!
Ha ennyire jómódú, akkor hogy-hogy nincs háza? Miért él az anyjával egy ilyen szuper pasi? :D
És miért nem a saját nevére veszi a házat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!