Mi volt eddig a legkedvesebb dolog amit a párodtól kaptál? Akinek van gyerkőc, mikor kicsi volt lepett meg rajta keresztül? (gondolok itt anyák napjára például)
Ezüst fülbevalót kaptam tőle tavaly szülinapomra! Ráadásul akkor még csak 6hónapja jártunk,idén meg egy Diesel női parfümöt!
Ezeket tartom legkedvesebbnek
A kávéfőzőm...
Volt egy kávéfőzőm, fém házas, Szarvasi márkájú, imádtam.
A szüleim selejtezték le, ezt vittem magammal a koliba,kb 15 éves volt már.
Párommal összeköltöztünk, akkor szétszedtem szerencsétlet, ahol lehetett lefestettem újra zománcfestékkel, ledörzsöltem a rozsdát róla..stb...de hát mar nem volt az igazi. Mivel csak ezzel a készülékkel tudtam olyan kávét főzni, amit igazán szeretek, nagyonketségbe oltam esve miatta..
Erre keresett nekem egy ugyanolyat, ééés képzeljétek el, még gyártják ugyanazt a főzőt...
Ezt:
Nem tárgyi dolog:
A fél éves fordulónkra írt egy verset nekem...:)szégyenlem, de meg mindig nem tudom fejből, pedig már 5 éve volt..
névnapom alkalmából sütött nekem egy mézeskalács házikót, amit úgy rakott össze, mintha egy faház lenne. a házikónak a "főgerendájába" belülről elrejtett egy két felé törhető medált :D a medál egyik fele, a hold az ő nyakában lóg, a nap az enyémben. nem szeret ékszert hordani, de ezt a kis medált sohasem veszi le :)
de ami még meglepőbb volt azt még a kapcsolatunk legelején lépte meg: tudta nagyon jól, hogy szeretnék egy basszusgitárt. születésnapomra megkaptam tőle a következőképpen: míg én suliba voltam ő elment, megvette a gitárt, kiment vonattal hozzánk (akkor még a várostól 20kilóméterre laktam édesanyámékkal) becsöngetett, odaadta anyámnak a gitárt, hogy rakja be a szobámba az ágyra, visszajött a városba, találkoztunk délután, nem látszott rajta semmi, majd mikor hazaérve beléptem a szobámba, kinyitottam a gitártokot akkor lepődtem meg a legjobban: a gitár mellett egy üdvözlőlap is volt tőle :D
azt se tudtam, hogy örömömben mit csináljak, mert délután semmi nem látszott az arcán, hogy ilyen meglepetésre készült volna :))
Tettek: Az első randinkon (ami 7 óra hosszás volt) nem szívott el egy szál cigit se (rettenet cigi ellenes vagyok:D---persze a többin cigizett, de ez nekem nem is tudja mennyit jelentett), aztán még sok volt, de a legkiemelkedőbb, hogy mikor vajúdtam a lányunnkal még pisilni sem ment ki, ott állt végig mellettem a korházban az, hogy mellettem volt, a legtöbbet jelenti nekem, ennél többet soha nem akarok tőle, csak legyen mellettem mindig, mert akkor biztonságban érzem magam. A másik még, hogy megkérte a kezem az egész család előtt:DPedig ilyen téren szégyenlős, nem a szavak embere. Nem volt előtte lánykérés, már évek óta terveztük (9 év), és egy aranyos kis kikérős jelenetet szervezett ő és a családom az apukám házában...olyan volt az az egész nap, mintha egy filmben lettem volna...
A legszebb "dolog", amit tőle kaptam, a kislányom.:D Tárgyi dolgok pedig nem nagyon vannak, virágok, amikre nem is számítottam...beletelt pár évembe, mire elértem, hogy emlékezzen az időpontokra:D Soha nem volt olyan tárgyi dolog, amire úgy vágytam volna...A legaranyosabb dolgok sokszor nem is az értékek, hanem az, hogy ismerjük egymást, s valami olyat teszünk a másikért, ami csak neki szól, és tudjuk, hogy neki sokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!