Volt már valamilyen, kicsi dolog ami miatt lecsesztek otthon? Nem nagy dolgokra, inkább ilyen fél viccesekre gondoltam
Pl: Ma ügyetlenkedésből eltörtem a süteménynek való tésztalapokat, anyu jól kiakadt:D
Vannak ilyen bénaságok nálatok is? És ha igen,mi volt a legemlékezetesebb? :)
Múlt héten leesett a szappantartó. Tegnap folyt a hűtő. A huzat meg szétfújta a szelektált műanyag üvegeket.
Bár a te sztoridban több a humor, ezt is nehezen írom le, még mindig ráz a nevetés.
Minden nap széttörök egy poharat mosogatáskor.
Már a földet csapkodom a nevetéstől.Potyognak a könnyeim.
gondoltam jó fiú leszek és kiszellőztetem a házat.nem támasztottam ki semmivel az ablakokat mindet jól becsapta a huzat és 6 ablak kitört.most az egyik szobába csak a redőny van lehúzva mer ablak nincs.
előreláthatólag 70 ezer forint lesz a megcsináltatás...
Köszönöm a válaszokat:D Utolsó: :/ Inkább ez gázabb, mint vicces, engem megölnének ilyenért://
Zsemlemorzsás: Köszönöm, te értetted milyenre gondoltam:) Igen ilyen viccesebbekre gondoltam, hogy valaki szerencsétlenkedik, aztán nem jön ki belőle jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!