Mi történhetett? Először is le szeretném szögezni, hogy igazából megtörtént. Na szóval: Egy hete történt a dolog. Hazaértem a lakásba, szüleim nem voltak otthon, mert elutaztak.
Nálunk 1x belülről bezáródott a wc ajtó, mikor nem volt bent senki. Szét kellett szedni a zárat hogy ki tudjuk nyitni.
Szerintem ugyanaz zárta be, mint aki/ami kitette a pólódat.
Kirázott a hideg!!!
Velem pár napja történt: kiraktam a kést az asztalra, hogy sajtot vágjak. Kivettem a sajtot a hűtőből, levágtam belőle egy szeletet, majd visszaraktam a sajtot a hűtőbe. (a hűtő mellett van a konyhaasztal) odanézek, a kaja ott van de a kés nem. Kerestem, de nem láttam akkor se. Mondom mindegy, elindulok... és benne volt a mosogatóban! :OOOO futottam be a szobába ész nélkül...
pár évvel ezelőtt mentünk barátnőimmel moziba, előtte meg kellett keresnem a pénztárcámat, mert sehol e találtam, mindent átkutattam
tudni kell a szobámról hogy két polc van a falamon, egymástól messze, az egyik az íróasztalom felett, a másik egy fotel felett, a fotel felettire soha nem szoktam ilyen dolgokat rakni, de ott volt rajta
mielőtt megtaláltam volna, még ott is megnéztem, de nem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!