Leesett a babám a szekrény tetejéről, magától. Mi történhetett?
Van egy nagy babám, amelyik már régóta a testvérem szobájában van, a polc tetején. Körülbelül 10 perce jöttem el ott, leültem a géphez és tovább böngésztem az Ezotéria részt. Aztán 21:19-kor csak úgy leborult, mindennel együtt (kalapkájával, és a lábára volt akasztva 2 díszített tojás)...
Hát azt nehezen tudom elhinni, hogy szellem volt és ő dűtötte le, de be kell valljam, sokszor érzek olyat, mintha valaki figyelne, és hátra kell fordulnom.
Szóval szeretném megtudni, mitől eshetett le a baba.
Kíméljenek az olyanok, akik szerint menjek orvoshoz, és akik viccelődni akarnak ezzel, akkor menjenek az Egyéb kérdések/Humor kategóriába.
Köszönöm.
Én elhiszem neked, mert velem is előfordul ilyesmi. A múltkor bekapcsolt a tévé minden további nélkül, senki nem volt a szobában és nincs ilyen funkciója. Egyszer meg lekapcsolódott hasonlóképp. De tudnék még egy párat mondani, ami tényleg megtörtént...
Nem tudom, mitől lehet.
Elment a villamos a ház előtt és a rázkódástól leesett.
A Chucky-n jót röhögtem :)
Hogy mi történhetett?
Szerintem leesett a babád.
Elsőnek: Nem tudom, mitől vannak ezek a furcsaságok...
Második: Ha-ha-ha..
Harmadik: Falun élek kertes házban, nem jár villamos, csak busz, de az sem, csak 4 utcával arrébb.
Shilla: Igen, velem is történtek ilyenek. Múlt éjjel bekapcsolt a tv.. A távirányító az asztalomon volt...
asdfghjklqwertzuiop: Ezt én is tudtam.. -.-"
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:25 : nincsenek egerek a szobában, és kint sem. Macskát tartok.
Köszönöm szépen a válaszokat, megy a zöld kezecske akinek jár. Még írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!