Leesett a babám a szekrény tetejéről, magától. Mi történhetett?
Van egy nagy babám, amelyik már régóta a testvérem szobájában van, a polc tetején. Körülbelül 10 perce jöttem el ott, leültem a géphez és tovább böngésztem az Ezotéria részt. Aztán 21:19-kor csak úgy leborult, mindennel együtt (kalapkájával, és a lábára volt akasztva 2 díszített tojás)...
Hát azt nehezen tudom elhinni, hogy szellem volt és ő dűtötte le, de be kell valljam, sokszor érzek olyat, mintha valaki figyelne, és hátra kell fordulnom.
Szóval szeretném megtudni, mitől eshetett le a baba.
Kíméljenek az olyanok, akik szerint menjek orvoshoz, és akik viccelődni akarnak ezzel, akkor menjenek az Egyéb kérdések/Humor kategóriába.
Köszönöm.
Ó elnézést kérdező, az ír aki akar, amúgy tényleg azzal értekegEt akiazt mondta minek tetted fel ezt a kérdést, mert hülyeség. A föld mozog! Ez tény s vannak a földön kévő mozgások, vonzások, amiket nem lehet megmagyarázni szal ennyi. Leesett. Megtörtént és kész, azt hiszed másnál nem fordul elő ilyen? Mivel lézezik Isten létezhet természet feletti erő is, de ezt nem engedte meg nekünk.
Vége
Azt akarják hogy figyelj oda rájuk
Valamit közölni akarnak veled vagy segíteni akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!