Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Leesett a babám a szekrény...

Leesett a babám a szekrény tetejéről, magától. Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Van egy nagy babám, amelyik már régóta a testvérem szobájában van, a polc tetején. Körülbelül 10 perce jöttem el ott, leültem a géphez és tovább böngésztem az Ezotéria részt. Aztán 21:19-kor csak úgy leborult, mindennel együtt (kalapkájával, és a lábára volt akasztva 2 díszített tojás)...

Hát azt nehezen tudom elhinni, hogy szellem volt és ő dűtötte le, de be kell valljam, sokszor érzek olyat, mintha valaki figyelne, és hátra kell fordulnom.

Szóval szeretném megtudni, mitől eshetett le a baba.

Kíméljenek az olyanok, akik szerint menjek orvoshoz, és akik viccelődni akarnak ezzel, akkor menjenek az Egyéb kérdések/Humor kategóriába.

Köszönöm.

2011. júl. 18. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
miért ne írhatnának szkeptikusok, akik ésszerű magyarázatot is tudnának adni? miért kell mindenbe belelátni valamit?
2011. júl. 20. 22:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Azért, mert velem nem csak ennyi történt, hogy leesett egy baba a szekrényről... De mindegy, vannak, akik úgysem hinnék el..
2011. júl. 21. 15:27
 13/16 anonim válasza:
Háát en hiszek neked.velem is volt ilyen pl.TVzek es hirtelen elkapcsol a TV,esre fekszek az agyban es azt erzem hogy egy hideg kez elkezde simogatni az arcom,sokszor erzem hogy figyelnek,padlorecseges.
2011. nov. 27. 18:53
 14/16 andi0705 válasza:
Szia.Én is hiszem hogy valaki vagy valami van,mert előfordulnak furcsaságok nálunk is.Éppen most esett le a fiam játékos polcának a tetejéről egy ügyességi játék teteje,ami magától nem eshetett le,mert be volt szorítva,hogy a sok játék elférjen!Én is a válaszokat keresem hogy mitől eshetett le.Volt több ilyen sztori már,de hála nálunk ritkább esetben fordulnak elő,hogy tárgyak potyognak.Mit üzenhetnek ilyenkor?Mert az tuti hogy valami oka,célja van azzal hogy ezek történnek.
2014. szept. 25. 06:32
 15/16 Tia14 válasza:

Ó elnézést kérdező, az ír aki akar, amúgy tényleg azzal értekegEt akiazt mondta minek tetted fel ezt a kérdést, mert hülyeség. A föld mozog! Ez tény s vannak a földön kévő mozgások, vonzások, amiket nem lehet megmagyarázni szal ennyi. Leesett. Megtörtént és kész, azt hiszed másnál nem fordul elő ilyen? Mivel lézezik Isten létezhet természet feletti erő is, de ezt nem engedte meg nekünk.

Vége

2015. jún. 6. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt akarják hogy figyelj oda rájuk

Valamit közölni akarnak veled vagy segíteni akarnak

2016. okt. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!