Elvárod a párodtól hogy a védelmed érdekében összeverekedjen egy másik férfivel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 12:26
3/23 anonim válasza:
Nem, nem vagyok a verekedés híve, nem emberhez méltó
En ek ellenére van amikor elkerülhetetlen, de nek imponálóbb, ha az eszével el tudja kerülni a verekedést..
4/23 anonim válasza:
3-as válaszoló.
Tegyük fel hogy rád mászik egy férfi, miközben veled van a barátod. Te nem akarod hogy másszon rád, de csak mászik és mászik. Tovább erőszakoskodik. Ebben a helyzetben muszáj leállítani, ilyen esetben semmire nem megy az eszével.
(Itt sem kell verekedni, csak leállítani hogy hagyja abba. De ha a szép szó nem segít, akkor sajna így járt..)
5/23 anonim válasza:
Ha a másik férfi erőszakoskodna, akkor igen, egyébként nem.
6/23 anonim válasza:
Nem. Asszem én vagyok az agresszívabb ugyhogy nem hiszem hogy szükségem lenne arra hogy ő védjen meg engem.
8/23 anonim válasza:
Én azt várom el, hogy kerülje el a konfliktusokat.Nem félteném a testi egészségét, mert egy szekrény ember, de gyűlölöm az erőszakot. És a gyerekeket is erre nevelem.
9/23 anonim válasza:
Én mindenkit megveretek vele aki nemszimatikus.Pl tegnap azért kapott egy illető mert bezárta elöttem a lépcsőház ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!