Elvárod a párodtól hogy a védelmed érdekében összeverekedjen egy másik férfivel?
4es erre utaltam h "ennek ellenére van amikor elkerülhetetlen"
sajnos megtörtént eset, de olyan is, hogy csak 2 szót szóltak hozzám, mégcsak, nem is engem akartak felszedni, hanem a facér bnőmről érdeklődött a srác, elsuhant mellettem egy ököl, mert a pasim behúzott a srácnak...kidobók jönnek..stb gáz volt, onnan nem volt a pasim a srác többé..
Viszont ha olyan helyen vagyunk ahol a párom velem van, akkro nehogy ne tudjak már leállítani valakit aki rám mászik, (nem egy olyan esetről beszélek, ahol 2en maradunk utcán...stb, de egy szórakozóhelyen nem olyan szinte erőszakoskodnak)
Utolsó!
Ha állatokról van szó, akkor nyilván más a helyzet. Hiszen mint tudjuk, sokan élnek kis országunkban olyan értelmi szinten, ahol nem is értik a szép szót............... Na ilyenkor a saját "nyelvükön" kell szót érteni velük. ;)
14-es vagyok.
Utolsó, én is odébb megyek inkább ha normálisabb a másik.
Épp ez a lényeg hogy meg kell tudni állapítani hogy valódi támadásról van szó, vagy csak vagánykodásról. Ha pl kocsmában egy vagánykodó srác meglök hogy kiprovokáljon egy verekedést hagyom hogy meglökjön aztán elsétálok. Az ilyen ha látja hogy nem félsz, és szép bátran odébbállsz nem megy utánad. De van olyan is akinél már akkor fontos a támadó magatartás ha túl közel áll hozzád, vagy felemeli a kezét. Vannak azok a tipikus emberek akik odaállnak úgy hogy az orrotok szinte összeér. Vagy azok akik úgy emelik a kezüket mint ha ütni akarnának hogy megijedsz-e. Az ilyenek azt várják hogy majd megijedsz, és persze ha ezt teszed már kezdődik is a balhé. Az ilyen ember 100% hogy balhézni fog valakivel. Már alapból azért indulnak el pl szórakozóhelyre. Ilyenkor ha nagyon gyorsan és vadul reagálsz inkább beszól valamit aztán ott fog hagyni és keres mást. Nekem olyan is volt már hogy valami segélyt osztottak aznap, és egyszerre kijött a kocsmából legalább 15 ember. Pont arra jöttek amerre én voltam, és amikor már közeledtek arról beszéltek hogy megvernek. Ez előtt kb egy héttel ugyanez a "banda" törte el valakinek durván az állkapcsát. Műteni is kellett a srácot, a földön rugdosták a fejét. Az első ahogy olyan közel ért hogy elérjem már kapta is. Így sorban csaptam őket, én is kaptam párat, az orrom azért vérzett. Aztán simán megfordultam, és elsétáltam. Nem jött utánam egy darab se. Szóval mondhatják rám hogy balhés, vagy agresszív vagyok, de inkább mint hogy a kórházban feküdjek, meg műteni kelljen. Ne értsétek félre, nem azért írtam le ezt mert én olyan kemény lennék. Átlagos testalkatom van, nincs bennem nagyobb erő az átlag embernél. Egyszerűen csak annyira meglepődtek hogy volt időm gyorsan elsétálni. Ez csak pszichológia. Pont az ellentétét kapja annak amire számít, és hirtelen azt se tudja hogy most mi van. És egyszerűen ilyenkor egyik se akar már elsőnek neked menni, mert van bennük valamennyi félelem. Ha ott maradsz kapsz az 100, de pár másodperced van ilyenkor amíg meg vannak lepődve :)
nem feltétlenül. szerencsére már a megjelenése is olyan, h nem mernek vele szemben keménykedni, de ha valami igazán elrugaszkodott dologról lenne szó, pl. megütne egy hapsi, vagy elkezdene taperolni akkor tuti nem maradna ép az arca... :)
nem kedvelem az agresszív embereket, viszont vannak helyzetek, ahol egyedül a testi ráhatásból ért az ellenfél.
Nem várom el a páromtól, hogy verekedjen miattam de voltam már olyan helyzetben, hogy örültem, hogy akkor, abban a pillanatban a párom cselekedett. 3 éve nyáron már kezdett sötétedni mentem a barátomhoz és a házuk sarkánál egy részeg nagydarab pali nekem esett, és meg akart erőszakolni. El kezdtem ordítani, szerencsére a párom meg hallotta le szaladt a 4. emeletről és szinte ájulásig verte a férfit. Persze az utcában sétálók csak nézték, hogy meg akar erőszakolni egy férfi de nem tettek semmit. Rendőrségi ügy lett belőle, a férfi börtönbe került mert már több ilyen esete is volt, a páromnak annyi baja lett, hogy a csuklója zúzódott. Nekem 1 évig pszichológushoz kellett járnom és sötétedéskor még mai napik sem megyek ki egyedül az utcára.
23/L
18: a járókelőket megértem: a barátnőmért verekednék, de egy idegenért nem!
Fölöslegesen nem kérek rendőrségi ügyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!