Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárod a párodtól hogy a...

Elvárod a párodtól hogy a védelmed érdekében összeverekedjen egy másik férfivel?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 12:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%
18-as vagyok. Én ha látnék egy olyat, hogy egy nőre mászik rá egy részeg pasi és a nő kiabál, akkor én nő létemre odamennék és segítenék neki, és nem bámulom őket mintha moziba lennék.
2013. aug. 11. 12:34
 22/23 anonim ***** válasza:
8%

Különbözőek vagyunk. Én érdektelenséget tanultam a környezetemből. Pl. ha lesz*rnak a nők, akkor ne kelljek nekik akkor sem, amikor bajba vannak, akkor is sz*rjanak le!

Anyukámat 3x rabolták ki a nyílt utcán, soha senki sem segített neki. Na így fogok én is segíteni másoknak...

Egy családtagért ölni tudnék, viszont egy idegennél az sem zavar, ha mellettem késelik meg.

2013. aug. 11. 14:37
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Kivétel természetesen a gyerekek (kb. 14 éves korig). De a szememben pl. nem gyerek egy lány, aki hajnali 1-2 körül miniszoknyában flangál a városban. Ha ilyennel történik valami, akkor így járt. Ha a szexhez felnőtt, akkor az önvédelemnél is legyen nagylány.
2013. aug. 11. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!