Elvárod a párodtól hogy a védelmed érdekében összeverekedjen egy másik férfivel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 12:26
21/23 anonim válasza:
18-as vagyok. Én ha látnék egy olyat, hogy egy nőre mászik rá egy részeg pasi és a nő kiabál, akkor én nő létemre odamennék és segítenék neki, és nem bámulom őket mintha moziba lennék.
22/23 anonim válasza:
Különbözőek vagyunk. Én érdektelenséget tanultam a környezetemből. Pl. ha lesz*rnak a nők, akkor ne kelljek nekik akkor sem, amikor bajba vannak, akkor is sz*rjanak le!
Anyukámat 3x rabolták ki a nyílt utcán, soha senki sem segített neki. Na így fogok én is segíteni másoknak...
Egy családtagért ölni tudnék, viszont egy idegennél az sem zavar, ha mellettem késelik meg.
23/23 anonim válasza:
Kivétel természetesen a gyerekek (kb. 14 éves korig). De a szememben pl. nem gyerek egy lány, aki hajnali 1-2 körül miniszoknyában flangál a városban. Ha ilyennel történik valami, akkor így járt. Ha a szexhez felnőtt, akkor az önvédelemnél is legyen nagylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!