Más férje is munka után bemegy a kocsmába egy sörre?
Nem vagyok egy házisárkány, de piszkálja a csőrömet, hogy munka után az az első, hogy a kocsmába vagy bárba beüljenek, és megigyanak egy sört. Azok a férfiak akiknek nincs családjuk zárásig a kocsmában ülnek. Félek, hogy a férjem is csatlakozik ehhez a brigádhoz. Szeretném érvekkel meggyőzni, hogy nem ez a normális, de úgy, hogy megértsen, és ne gondolja azt, hogy házisárkánnyá váltam.
24L
Velem is eljárhatna ide-oda, legalább péntekenként.
Az, hogy mennyi sört iszik, vagy kinek fizet egy-egy sört, azt nem tudom.
Nem vagyunk milliomosok, nem vagyok benne biztos, hogy elfogadható, hogy naponta 500 ft-t sörre költ. (Az egyéb költségeket most nem sorolom fel)
Tényleg belefér máshol, hogy havonta 10-12 ezret alkoholra költsön? (Ahova ő jár, fél liter sör 500 ft, 20 napra leszámolva 10 ezer).
Szerencsére az én férjem nem jár ilyen helyekre. Ha megkíván 1 sört vesz magának és itthon megissza. De ez hetente 1-szer ha előfordul. Néha hozok a boltból neki de van hogy 2 hétig is a hűtőben áll. Nagyon jó ez így:)))
Ha haverkodni szeretne akkor vagy jönnek hozzánk vagy együtt megyünk. De ilyenkor sem iszik meg 2-3 sörnél többet egész délután és este folyamán. Nagyon utálom a részegséget. 4 éve vagyunk együtt (ebből 3 éve házasok vagyunk) de én még részegen nem láttam:)) (NEM IS SZERETNÉM!)
Ha együtt eljárnánk valahová, vagy itthon meginná a sört, nem így állnék hozzá a dolgokhoz. Csak attól félek, ha gyerekünk lesz, akkor is havi 10 ezer a kocsmában köt ki. :(
Ezért szeretném időben leszoktatni.
És nem heti 1x-2x megy, hanem minden nap, mikor dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!