Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt tényleg csak udvariasságbó...

Azt tényleg csak udvariasságból szokták megkérdezni, hogy: hogy vagy?

Figyelt kérdés
Nemtudom ez mennyire illik ide, ha nem ide való kérdés, akkor majd átrakják:D de na. Sokan mondták, hogy ezt csak udvariasságból kérdezik. erről mi a véleményetek?
2010. márc. 2. 22:39
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
és te kedves kérdező hogy vagy ezzel?
2010. márc. 3. 09:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Én csak akkor kérdezem meg, ha kíváncsi is vagyok a válaszra. Van egy ismerősöm, akivel, ha találkoztam az utcán, meg sem állt, csak úgy odadobta: "Szia, jól vagy?", és már messze járt, mire válaszoltam volna xDD
2010. márc. 3. 09:39
 23/26 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam megkérdezni, csak azért, hogy ne nézzen tahónak. Hogyha tényleg érdekel, akkor kérdezem meg, és akik ismernek, tudják is hogy nem jópofizok ezzel. Csak tegnap megkérdezte ezt egy olyan ember, akivel eddig 3szor beszéltem, mondjuk olyan mintha már 20 éve jó barátok lennénk. És róla nem tudtam leszűrni, miért kérdezi:D Mert olyan hogy is mondjam? Boldogan kérdezte:D Mosolygott, csupa energia minden, és figyelt, és mikor azt mondtam sehogy, akkor olyan letört lett.:D
2010. márc. 3. 11:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak udvariasságból kérdezik az emberek 90%-a ezt. Utálom, én nem is alkalmazom. Aki meg komolyan érdeklődik - a maradék 10% -, az meg nem így "vakkant", hanem normálisan kérdez.
2010. márc. 3. 13:40
 25/26 anonim ***** válasza:

Sokszor igen, csak udvariasságból kérdezik... Én általában akkor szoktam kérdezni, hogyha tényleg érdekel, nem szoktam csak azért, hogy "udvarias" legyek.

16/F

2010. márc. 3. 16:10
 26/26 anonim ***** válasza:
11:29: Lehet, hogy őt tényleg érdekelte. Vannak ilyen emberek, akik odafigyelnek az új ismerőseikre is.
2010. márc. 3. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!