Mi a megoldás a pénzügyek rendezésére?
14-nek:
"Belekényszerít kamu dumával. Ne légy már hülye, hogy 20 év kemény munkáját önként átpasszolod neki. Mert ő erre megy a leírtak alapján."
Férjem szerint minden házasságban közös bankszámla van, csak nálunk nincs, mert én nem családban gondolkodom, mindig a szétmenésre gondolok....ez a vád.
Kamu duma? Tudom, volt már rá példa a történelemben, hogy a nőt a pénzéért veszik el. DE: neki is van elég; szerelmet kell színlelnie évekig és akkor nagyon jól játssza jelenleg- ez sántít. Végül pedig eléggé társfüggő. Én már menekültem többször, de nem enged. Létezik, hogy valaki évekig húzza a házasságot, hogy öt év múlva átvágja a nejét és neki még több pénze legyen???
Nehogy közös legyen a számla !!!
Ha magadra nem is, legalább a gyerekedre gondolj basszus, nehogy bedőlj már neki!! Inkább kösd le azt a pénzt a gyereknek, X éves koráig, mert úgy látszik nagyon befolyásolható vagy, nehogy mégis rávegyen!
Hozzám is akart már pasi beköltözni, mert nem volt neki hová, és előadta a nagy szerelmet :)
Nos, dobtam ki. Ne nézzenek baleknek :D
"Férjem szerint minden házasságban közös bankszámla van, csak nálunk nincs, mert én nem családban gondolkodom, mindig a szétmenésre gondolok....ez a vád. "
Vannak BUTA nők, akiket kihasználnak, és ha nem lépsz időben, te is az leszel.
Csak tudnám hogy miféle 5 évről hadoválsz???
A házasság előtti vagyon SOHA nem lesz közös!
A házasság alatt szerzett (kivéve örökség, ajándék) viszont az első perctől az.
Ugyanakkor ha ekkora a bizalom, mi a ráknak házasodtatok?
Mennyi sok okos ember van itt Istenem!
A férfiak alapvetően önzőek,zavarja ha a nőnek van olyan pénze amire ők nem tehetik rá a kezüket,de nem biztos,hogy szélhámos aki csak erre hajt.
Viszont azt gondolom hogy nagyon jól,helyesen gondolkodol,hogy nem akarod,hogy rá tegye a kezét vagy hogy hozzáférhessen bármilyen módon a pénzedhez.
Nálunk is hasonlóan hozzátok,nekem van külön bakszámlán megtakarításom.Nem adtam belőle senkinek semennyit,ha 1-2 rokon bepróbálkozott,vagy ha a párom megpendítette,hogy mire gyűjtöm én azt,akkor azt feleltem,hogy a gyerekem életkezdésére gyűjtöm,vagy a tanítattására stb,és ezzel rövidre is zárom a dolgot.Úgy gondolom nem is kell magyarázkodnom emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!