Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le a családoma...

Hogy szoktassam le a családomat erről a gusztustalan szokásról?

Figyelt kérdés

Vidéken élnek, én pestről havi 1x hazamegyek és van egy dolog amin állandóan vitázunk, nem bírjuk elfogadni a másik szokását..

25 éve, mióta élek az a szokás a családban hogy spóroljanak a vízzel hogy lefürdik a kádban anyám, ugyanabban a vízben öcsém, majd apám (ekkorra tiszta szutyok a víz). És ezzel anyám felmos meg beleönti a tárcsás mosógépbe, azzal is mos...

Gyerekkorban úgy oldottam meg h én mentem elsőnek, ma már nehezen de elfogadják h leeengedem és külön vizet csinálok a fürdéshez.

Mondtam nekik h azér allergiásak meg vakaróznak mer visszamossák magukraa szutykot amit lemosnak...

Undorító... És már hatni sem tudok rájuk, mit tegyek?

2015. jún. 19. 23:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszoakat.

Hát igen, lehet hogy jobb lenne beletörődnöm abba hogy ilyen igénytelenek és hogy nem változtatnak. Csak tudjátok ez olyan kényes téma. Így is én vagyok a nagy fővárosi burzsuj aki "megváltozott" és "lenézi őket". Közben meg csak már nem tudom elviselni ezeket a proli dolgaikat. Nem tudol azonosulni velük és talán tényleg le is nézem őket emiatt.

De hát a csládom, mit tegyek?!

Viták voltak emiatt (is)

A zuhanyzásra mondják épp azt hogy "pocséklás mert elfolyik a víz".

Az öcsém behódol anyámnak, szaal esélytelen a "lázadás". De ez a törölközős dolog is érdekes amit a 14-es válaszoló említett.

Inkább belenyugszok és kész.

Amgy vannak hasonló dolgaik még, otthon a kaját nem is szeretem mert anyám felszedi a földről a hozzávalókat ha az leesik,és simán belerakja a kajába, aztán csodálkozok ha hajszál van benne.

A kaja smúgy minden esetben a legolcsóbb tescós alapanyagokból készül és szégyellem de ha jönnek fel és hoznak kaját, automatice kuka... Volt olyan hogy a műanyag ételhordóolyan bűzös volt alapból hogy sztűitkozódva dobtam ki ...

Sajnálom hogy ilyenek...

2015. jún. 21. 21:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Mennyi az orvosi számla a vakarózás és emiatti fertőzések miatt?

Avval a számlával lehetne meggyőzni őket.

És avval, hogy tudsz egy ennél spórolósabb fürdési módszert:

Venni kell egy kis lavórt (van kis lavór meg még kisebb lavór, egy 3literes elég lesz), azt feltölteni meleg vízzel, és a kád mellé tenni.

Zuhannyal leöblíteni a testet, hogy nedves legyen. Azután a lavórból végigszappanozni a kívánt testrészeket. Azután zuhannyal leöblíteni. Ez 10 liter alatt van. Személyenként kevesebb, mint a teli kád víz.

És persze nem kell minden nap megfürödni tetőtől talpig, lehet lavórból is mosakodni.

2015. jún. 22. 00:25
 23/23 anonim ***** válasza:
70%
turelmes vagy en nem jarnek haza az tuti, es annak se lennek hive hogy hozzam jojjenek. utana ha elmennek ilyen koszos nepek utan mindent le kell takaritani amihez cask hozzaertek. a ferjem falurol szarmazott nem volt furdoszobajuk de az egesz csalad a nagyitol kezdve mindenki normalisan tisztalkodott. a csaladod ennivalojabol se nagyon egyel mert elobb utobb osszeszedsz valamit toluk.
2015. jún. 24. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!