Hogy szoktassam le a családomat erről a gusztustalan szokásról?
Vidéken élnek, én pestről havi 1x hazamegyek és van egy dolog amin állandóan vitázunk, nem bírjuk elfogadni a másik szokását..
25 éve, mióta élek az a szokás a családban hogy spóroljanak a vízzel hogy lefürdik a kádban anyám, ugyanabban a vízben öcsém, majd apám (ekkorra tiszta szutyok a víz). És ezzel anyám felmos meg beleönti a tárcsás mosógépbe, azzal is mos...
Gyerekkorban úgy oldottam meg h én mentem elsőnek, ma már nehezen de elfogadják h leeengedem és külön vizet csinálok a fürdéshez.
Mondtam nekik h azér allergiásak meg vakaróznak mer visszamossák magukraa szutykot amit lemosnak...
Undorító... És már hatni sem tudok rájuk, mit tegyek?
semmit.
Az ő életük úgy élik ahogy akarják. Ha ennyire zavar ne aludj ott, így nem is kell ott fürdened.
Annyira nem rossz hogy sporolnak, dehat auert ez tulzas.
Mert az még oke hogy 2 ember, de mindenki meg azzal mos… (mert a padlonak mindegy:D)
Annyit tudsz tenni, hogy most is te furdesz eloszor, ha anyudnak meg apudnak ez joo, akkor okes. A tesod mit szol hozza?
Ha annyira zavar, akkor zuhanyozz gyorsan le (kádban is megoldható), aztán mindenki boldog.
Az azért nekem is sok lenne, ha naponta egy kádnyi vizet elpancsolnál. Ezért találták ki a zuhanyzót, mert az víztakarékos.
Azért a fürdővízzel való mosás nevetséges. Vesd fel nekik, hogy inkább a wc öblítéséhez használják fel, a mosógépbe pedig engedjenek tisztát. Ha felfogják azt a vizet is, később azzal is lehet wc-t öblíteni.
Az extrém spórolást nem fogják egyik napról a másikra abbahagyni, de ez szerintem egy tolerálható alternatíva.
Ezt tényleg undorító h lehet valaki ennyire spórolós.
Én a helyedben azt tenném h úgy látogatnám őket h nem ott fürdök mosok.... így ez elkerülhető lenne.
Mond meg muterodéknak h még a hajléktalan ellátásban is külön van biztatva a zuhanyzás mosás, borotválkozás... vize.
Szóval ha a csövesekben van ennyi igény akkor jó lenne ha ö sem fukarkodna.
Zuhanyozásról még hallottatok?
3x használt fürdővízzel bugyit mosni? Mennyit költötök havi szinten bőr- és nemigyógyászra? Azért remélem, a saját vizeletüket nem hasznosítják valami tuti gazdaságos módon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!