Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan szoktassam...

Szerintetek hogyan szoktassam le a szüleimet a cigizésről?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 7. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
HA ők nem parterek benne,akkor sehogy sajnos,tapasztalat.(Nagyszülő,anyós-após)
2015. ápr. 7. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Mondogasd, hogy nem baj ha elpatkolnak korán, te majd gondoskodsz a temetésről. Meg ahányszor a közelükbe mész, mindig lelkesen kiálts fel, hogy "isteni ez a bűz!"
2015. ápr. 7. 19:33
 3/9 gömbicica ***** válasza:

tüntetőleg kimehetsz mikor dohányoznak -már ha a lakásban is teszik,- remélem nem!-

befoghatod az orrodat, hogy milyen rohadt büdös

ezen kivül semmit( ugysem hallgat a dohányos senkire.

tapasztalat!!!

én már a számat elkoptattam -férjem dohányos- hiába(

egyszer elment egy gépi diagnosztikára vagy mire, mikor az utolsó csikket el kellett vigye.

több hónapig utána cigi mentes volt.

aztán visszazsokott.

közben már 2. nekifutással próbálkzott E cigivel, de undorodik tőle :_(

pedig mikor leszokott mondogatta, hogy hogyzavarja ha más rágyujt, mert hogy büdös és zavaró(

aztán itt van-e!

büdös a ruhája, a keze, a haja ( pfuuu (

nem fog sikerülni. de ne legyen igazam. próbálkozz valamivel.

2015. ápr. 7. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2015. ápr. 7. 19:38
 5/9 Ditta323 ***** válasza:

Sehogy, ha maguktól nem akarnak. Apum nem dohányzik már pár éve, de anyum még nem tette le.

Én aki nagy dohányos vagyok jelenleg nem cigizek a lányom miatt (1 éve és 2 hónapja), terhességem 8. hetéig cigiztem, de fontosabb a lányom. Viszont sokszor van úgy, hogy rágyújtanék....

2015. ápr. 7. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha talán sikerülne valamilyen lelkiismeret furdalást felébreszteni, hogy a Te egészségedet is károsítják a passzív füstbelégzés következtében.
2015. ápr. 7. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajna sehogy
2015. ápr. 7. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
mondogasd ,hogy rászoksz te is ,ha nem veszik komolyan lopkodd a cigijüket pl (persze ne szívd el :D)
2015. ápr. 8. 07:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Sehogy, én elég hamar elköltöztem, és amikor otthon voltam, akkor is utáltam a cigifüstöt. Nem tudom, miért csak nemrég jutott eszembe, de megmondtam anyukámnak, hogyha nem csinál valamit, nem megyek többet haza, nem alszom otthon, max. egy fél órára ugrom fel. Így most kitalálta, hogy a wc-ben cigizik, és utána befúj valami szagtalanítót. Jobb lett a helyzet, legalább már felhagyott azóta azzal, hogy mellettem ülve fújja a füstöt, így már ott tudok aludni, ha néha hazalátogatunk. Azóta feleannyit szív, mint korábban, de még ez is elég sok. Megmondtam neki, hogy az unokát nem fogom felvinni, ameddig le nem szokik. Még csak tervezzük a babát, úgyhogy lesz ideje addig leszokni, és kiszellőztetni a lakást a sokéves cigiszagból...

Korábban nem vette komolyan, bármit kértem. Aztán egyszer megcsináltam, hogy felugrottam, mikor itthon voltunk, és nem aludtam ott, így alig volt időnk találkozni. Akkor találta ki a wc-s cigizést (erkélyünk sajnos nincs).

Felnőtt ember, azt csinál, amit akar, nem változtathatom meg, és egy bagóst nem is lehet, neki magának kell akarnia. Én annyit tehettem, hogy megmondtam neki, hogy a cigi miatt kevesebb időt fogunk együtt tölteni, és aztán tartottam is magam ehhez. Akkor végre komolyan vett. A saját lakásában azt csinál, amit akar, de hogy én nem megyek oda, ha mellettem cigizik, az is biztos.

Nem tudom, te hány éves vagy, megteheted-e ezt. Ha melletted fújják a füstöt, azt felháborítónak találom. Ha csak lakáson kívül cigiznek, azzal sajnos nem tudsz mit csinálni. Esetleg próbáld rávenni őket az elektromos cigire, abban nincs annyi káros anyag, a sima cigihez képest alig van valami szaga, és a leszokást is megkönnyíti.

2015. ápr. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!