Hogyan szoktassam le a barátnőmet a cigizésről?
nézegettesd sűrűn vele ezt.
Az ö akarata nélkül sajna nem fog menni.
Csak is erös akarattal.
Szerintem nem nagyon tudsz mit csinálni vele ha ő nem akar leszokni, én is dohányzom (4 napja megint nem :D ), votl oylan barátom akinek a kedvéért leszoktam mert tudtam h nagyon nem szereti, én meg szerettem annyira h ezt meg tegyem érte, és úgy nem is volt olyan nehéz. De semmiképp se erőltesd, mert akkor már csak azért is rá fog gyújtani.
Szerintem egyébként az is haladás, ha akkor nem gyújt rá mikor veled van, első lépésnek teljesen jó, én is így szoktam le, 2x cigiztem mellette utána láttam h mennyire nem tetszik neki, és előszőr csak akkor nem gyújtottam rá mikor vele voltam, később már akkor sem mikor tudtam h aznap találkozunk, aztán letettem. Persze az a baj az ilyen leszokással, h vége a kapcsoaltnak és az az első h rágyújt az ember :D
Persze ugyanúgy volt olyan barátom is akinek a kedvéért nem szoktam le,de ha megteszi érted akkor tudhatod h nagyon szeret, mert elég nehéz dolog egy rossz szokást csak úgy eldobni :)
Szerintem csak finom jeleket adj, mondjuk ha cigizett ne csókold meg , vagy említsd meg h de rossz íze van a szádnak ... stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!