Ti hogy reagálnátok arra, hogyha kiderülne, hogy az anyukátoknak volt abortusza?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 20:53
51/53 anonim válasza:
Ez enyémnek is volt, felnőtt voltam már, mikor mesélt róla. Természetesen eszembe se jutott, hogy ezért megvessem, vagy rossz szemmel nézzek rá. Az Ő döntése és abban az élethelyzetben ez volt a legésszerűbb a személyes véleményem szerint is. Aki emiatt rossz szemmel néz az anyjára, érzelmileg nagyon fejletlen vagy simán gyerekes.
52/53 anonim válasza:
Valami olyasmit reagàltam volna "jé,tényleg?"inkàbb azon akadnék ki,hogy abban az időben amikor szinte még sehol nem tartott az orvostudomàny,és nem is volt szokàs.
53/53 anonim válasza:
Biztos nem jókedvéből ment volna el, ezért nem lenne ő kevesebb a szememben, ugyanúgy az anyukám lenne és kész.
Ismerek olyat a családban, aki elvetette, nyitott gerinccel született volna. Valahogy meg tudom érteni, hogy nem akart volna az egészséges gyerekei mellé egy tolókocsis, tehetetlen, beteg gyereket, aki felnőtt korában csak teher lenne a testvéreinek... na van aki ilyenért veteti el, nincs joga senkinek ítélkezni felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!