Kiderült,mikor terhes voltam,addig eszembe sem jutott,hogy az én anyukámmal ilyen történhetne..
Szerintem ő sem igazán tette túl magát rajta és valószínűleg a nem túl felhőtlen kapcsolatunk is valahol ebben gyökerezik...
Pár hónappal a születésem után volt,felénk az orvosok akkoriban nagyon nem támogatták az ilyen teherbe eséseket,így hallgatott rájuk és elvetette...Nem tudom érte elítélni,inkább örülök,hogy egy olyan korban élünk,ahol több az információ,amit egy nő megszerezhet.
Testvérem pedig van szerencsére,ha azt a babát megtartják,akkor ő nem lenne valószínűleg..
2015. jún. 16. 21:26
12/53 anonim válasza:
Az ő dolga. Az ő döntése. Senkit nem ítélek el ilyen miatt. Inkább vetesse el, ha nem tudja tisztességesen felnevelni, mint hogy a semmire szüljön.
Persze ez nem vonatkozik azokra, akik az abortuszt fogamzásgátlási módszernek használják, és évente 3x mennek elvetetni a gyereket.
2015. jún. 16. 21:30
13/53 anonim válasza:
Meglepne, de az ő dolga. Ha szeretne róla beszélni, meghallgatnám.
2015. jún. 16. 21:31
14/53 anonim válasza:
Csak hogy bonyolítsam a kérdést: az is lehet, hogy ha nem lett volna abortusza, akkor most te nem lennél.
Magam nem reagálnék különösebben sehogy. Sajnálnám, mert biztos megviselte volna.
2015. jún. 16. 21:31
15/53 anonim válasza:
10-es: hülyeség ilyen negatívan viszonyulni ehhez. Egy normális ember nem utálja a testvérét. Ha normális családban nevelkednek, akkor meg pláne. Ha a családdal is gondok vannak, akkor meg teljesen mindegy megint csak, hogy ki kit utál, mert mindenki egymás ellensége lenne, nem csak a testvérek.
2015. jún. 16. 21:33
16/53 anonim válasza:
#6: "de az ÉN testvérem lett volna "
AKkor lehet, te nem lennél, mert ő lenne helyetted.
2015. jún. 16. 21:38
17/53 anonim válasza:
Az én anyukámnak volt, de őszintén szólva engem ez nem érintett meg. 18 éves volt, még suliba járt, a fiúval sem volt már együtt, amikor kiderült, hogy terhes, ezért nem tartotta meg. Eszembe sem jutott ezért neheztelni rá, vagy csak egyszerűen másként nézni rá, ez az ő döntése volt. Ha akkor megtartja a babát, lehet, hogy az öcsém és én meg sem születünk, mert nem találkozott volna az apukánkkal.
2015. jún. 16. 21:39
18/53 anonim válasza:
őszintén az a szülő dolga, nehogy már a gyerek mondja meg, hogy mit tegyen az anyja! nem a gyerek testéről,jogáról van szó és nem a gyereknek kell megoldani az anyagi részét sem, szóval ez esetben a gyereknek kuss a neve
2015. jún. 16. 21:43
19/53 anonim válasza:
Az én anyukámnak volt abortusza kétszer is, mégsem ítélem el, és egyáltalán nem lett a szememben kevesebb azután, hogy megtudtam ezt róla. Sőt, nagyon is tisztelem őt, mert rengeteg lelki erő kellett ahhoz, amin keresztülment. Az első alkalommal saját döntés volt (vagyis közös döntés a párjával, aki egyébként azóta a férje, és az apukám), a második alkalomra viszont egészségügyi okokból volt szükség. A mai napig sokszor gondol mindkettejükre, eszébe jut, hány évesek lennének most, és sajnálja, hogy nem lett több testvérem. Az ő döntésük, ami abban az adott helyzetben ráadásul teljesen elfogadható döntés volt, soha egy pillanatra se volt emiatt negatív attitűdöm anyukám felé.
2015. jún. 16. 21:45
20/53 anonim válasza:
Sehogy nem reagálnék. Nincs semmi extra egy abortuszban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!